Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Findings

Findings Onderzoeks- en Recherchebureau is met name gespecialiseerd in het verrichten van digitaal onderzoek en kan u daarmee van dienst zijn in combinatie met een vakkundig advies. Heeft uw bedrijf ondersteuning nodig bij het screenen van nieuwe medewerkers of bent u geconfronteerd met cybercrime, diefstal of fraude? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Findings werkt voor particulieren en voor bedrijven. Een Particulier Onderzoeker ─ ook wel particulier rechercheur of privédetective genoemd ─ is iemand die gegevens verzamelt en analyseert, meestal voor het oplossen of voorkomen van een onrechtmatige daad of misdrijf. De onderzoeksresultaten die een Particulier Onderzoeker aanlevert, zijn gebaseerd op objectieve bevindingen en kunnen gebruikt worden ter ondersteuning van een strafrechtelijk of civielrechtelijk onderzoek.

Onze onderzoeksexpertise richt zich op de volgende gebieden:
• Cybercrime en Open Source Intelligence
• Fraude
• Diefstal/heling
• Social Media onderzoek
• Screening
• Verzamelen van ondersteunend bewijs
• Observaties

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt onze gegevens vinden via https://findings.nl/

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection