Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

DGV Group: duurzaam projectontwikkelaar

“Met het goede uit het verleden, het comfort van nu en klaar voor de toekomst”, dat is de manier waarop DGV Group duurzaam geïntegreerd vastgoed ontwikkelt. Duurzaam betekent voor ons: andere (biobased) materialen en bewust keuzes maken ten aanzien van (toekomstig) hergebruik, geintegreerd in en gebruik makend van de omgeving en doordachte keuzes ten aanzien van voedsel, water, energie, afvalverwerking, mobiliteit en de sociale aspecten van een wijk. 

De eindgebruiker staat in onze ontwikkelingen centraal, daardoor ontwikkelen we alleen waar ook echt behoefte aan is. Geintegreerd ontwikkelen betekent vanaf het begin met alle partijen om tafel die vanuit eigen expertise meedenken over het totaal. We werken graag samen met andere partijen in een toekomstgericht topteam waarin iedereen zijn eigen specialisme uitvoert in perfecte samenwerking zodat wij samen een topprestatie kunnen leveren.

Klik hier voor meer informatie. 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection