Leden stellen zich voor

A-Point Groep

De A-Point Groep is officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf en een leasemaatschappij. Vakmanschap en aandacht voor detail komen bij de A-Point Groep altijd op de eerste plaats. Onze service is op maat gesneden en onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit.

Lees meer

Logomotion

Voor bedrijfskleding en werkkleding, voorzien van een geborduurd of gedrukt logo, bent u bij Logomotion aan het juiste adres.
Wij leveren niet zomaar een kledingstuk met uw logo erop. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste bedrijfskleding, passend bij het imago dat u wilt uitstralen. Of u nu op zoek bent naar representatieve kleding, werkschoenen, overalls, zorg- of horecakleding, wij hebben alles onder één dak!

Lees meer

'Y'HR

'Y'HR staat voor mij echt voor twee zaken: Yvette HR (want het vak HR is een belangrijk gedeelte van de persoon Yvette), maar ook voor 'Why' HR ('Y' op de engelse manier uitgesproken), want ik laat bedrijven graag zien en voelen hoe goed uitgevoerd HR beleid echt een verschil kan maken in uiteindelijke bedrijfsresultaten.

Lees meer

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen! 

Lees meer

Okkerse & Schop advocaten

Okkerse & Schop Advocaten is dé specialist voor alle juridische zaken waar ondernemers mee te maken krijgen. In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland met vestigingen in Almere en Lelystad: Onze 18 advocaten, meerdere juridische medewerkers en een team van vakkundige kantoorondersteuners staan voor u klaar!

Lees meer

Auto Palace Almere

Aangenaam! Mijn naam is Gabriela Schuster en ik werk sinds eind vorig jaar bij Auto Palace Almere. Als Accountmanager Zakelijke Markt help ik zakelijke klanten bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Lees meer

Finance Extended

fiXtd staat voor financiële praktische oplossingen: een financial business partner. Ik breng een organisatie graag een stap verder. Vragen komen voort uit (een combinatie van) groei, een tijdelijke dip in geld, de kwaliteit van de mensen of niet aansluitende systemen.

Lees meer

MotracLinde

Wat kan MotracLinde voor de regio Almere op het gebied van interne logistieke processen betekenen?
Of u nu logistiek manager bent in het distributiecentrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk in beweging blijven. Interne transportstromen moeten efficiënt en veilig verlopen. Stilstand is achteruitgang.

Lees meer

Effectiever.nu

Effectiever.nu helpt leidinggevenden en medewerkers hun persoonlijk leiderschap te vergroten. Met behulp van inspirerende trainingsprogramma’s en persoonlijke coaching krijgen de deelnemers na afloop met minder moeite, meer voor elkaar. Kort gezegd: minder stress – meer succes.

Lees meer

Ski-Mere

Sinds 1 december 2018 is Ski-Mere geopend aan de Televisieweg 81 op het bedrijventerrein Gooise Kant. We zijn een ski- en snowboardcentrum met 2 rolpistes waar mensen lessen en trainingen kunnen volgen om te leren skiën en snowboarden of om hun techniek of conditie te verbeteren. Het doel van Ski-Mere is, zo veel mogelijk mensen het plezier van wintersporten te laten beleven.

Lees meer

Dierenkliniek Almere-Stad

Mijn naam is Sandra en ik ben dierenarts en praktijkeigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad.

Bijna zes jaar geleden heb ik mijn dierenkliniek opgericht in de Noorderplassen-West omdat ik een eigen visie heb op een goede kwaliteit van preventieve en curatieve diergezondheidszorg. Inmiddels zijn wij in dezelfde wijk verhuisd naar een groter pand met nog meer mogelijkheden.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93