Leden stellen zich voor

Leden stellen zich voor   lees meer

De VBA strijdt en verbindt, en is bepalend en persoonlijk. Vanuit die kernwaarden willen we elkaar ook leren kennen. Vandaar dat u zichzelf c.q.. uw bedrijf zichtbaar kunt maken op de Leden stellen zich voor pagina’s. Maar hoe?

Zoals de naam aangeeft is publicatie alleen mogelijk voor leden en vanwege de ruimte limiteren we het aantal voorgestelde leden per maand op een stuk of vijf. Volgorde van aanmelding is leidend (maar niet absoluut bepalend). Behalve online, wordt u ook kort vermeld in de maandelijkse VBAtotZ algemene nieuwsbrief, die niet alleen naar leden, maar naar iedereen gaat die zich hiervoor heeft aangemeld. En er is een kans dat de redactie uw voorstelronde ook nog eens op de VBA informatiepagina in het Almere Zaken Magazine doorplaatst. Kortom, kans genoeg om in de picture te komen.

Wat te doen?

U meldt zich aan met het online aanmeldformulier. Stel uw bedrijf in maximaal 500 tekens kort en krachtig voor aan de andere leden van de VBA. Stuur uw logo en eventueel andere foto mee. Een van de redactieleden zal uw artikel binnenkort op de site plaatsen op de pagina Leden stellen zich voor'. Daarnaast wordt uw presentatie in de nieuwsbrief meegenomen.

Tips om op te vallen

Actualiteit. Kan uw presentatie aansluiten bij de actualiteit, gebruik die kans, de bezoekers zien uw onderwerp sneller en zoekmachines waarderen het hoger. En de redactie zou uw voorstel voorrang kunnen geven,
Trefwoorden. Werkt u al met slimme SEO trefwoorden, gebruik ze ook in uw tekst en lever het zoekwoordenlijst apart mee. Wij kunnen er wat mee en het helpt blijvend gevonden te worden.
Beeld. Foto’s en multimedia vergroten de aandacht én de vindbaarheid. Er móet sowieso beeld bij, voor bij de introductietekst. Maar er is ruimte voor meer beeld en vooral leuker beeld. Een logo mag, maar durf eens verder te gaan dan dat.
Actie. Combineren is altijd sterk. In de Leden stellen zich voor presenteert u zich met het bedrijf. Op de online markt doet u uw aanbieding en daar verwijst u natuurlijk naar uw presentatie.
Onderscheidenheid. Laat niet ziet wat u doet wat al die anderen ook doen, maar vooral wat u doet dat al die anderen niet doen.

Hieronder presenteren VBA leden zich aan bezoekers. U ook? Klik hierboven op Lees meer...

Flevo Makelaars BV

Flevo Makelaars is dé makelaar die actief, persoonlijk en betrokken is. Uw woning kan verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren! 

Lees meer

Weerwerk

Als (groeiende) MKB-er loop je tegen de grenzen aan van wat je zelf kunt en wilt doen. Je wilt je risico’s beheersen en kunt wel wat ondersteuning bij je HR zaken gebruiken.

Lees meer

De Wastas

De WasTas is een wasserette met een sociaal tintje. Wij wassen voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Wij zitten in een gezellige buurt in Almere Haven en de buren komen regelmatig langs voor een praatje, kopje koffie of een vraag.

Lees meer

Mobiel Centre Almere

Meten & Beleven. In het veld, face-to-face, online, telefonisch en social driven. Mobiel Centre Marktonderzoek staat al meer dan 30 jaar voor meten op het moment van beleven. De juiste doelgroep, waar en wanneer dan ook.

Lees meer

Oostwouder Events

Alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement... 

Uw partner voor alle benodigdheden voor ieder soort evenement.
Wij ontzorgen onze relaties op ieder vlak. Of het nu om een totaalpakket gaat of om losse producten.

Lees meer

Lifestyle Almere

Lifestyle Almere is dé stadsglossy van, voor en door Almeerders. Over fashion, lifestyle, auto’s, wonen, lekker eten en alle andere dingen die het leven kleur geven. Interviews met BA’ers en achtergrondreportages over de ontwikkeling van de stad zijn vaste onderdelen van wat lezers nu al ‘de LA’ noemen. 

Lees meer

PiM People (Taal plus Talent)

Personeelstekort? Wij van PiM bewegen (ons) in de wereld van werk. Met aandacht voor het individu en voor de organisatie verkleinen wij de afstanden om werk mogelijk te maken.

Lees meer

Cincero IT

Nieuwe tijden brengen nieuwe maatregelen met zich mee. Vooral op digitaal gebied. Veiligheid staat voorop, dus dat geldt ook voor uw bedrijf. Met oog op de nieuwe Europese Wet (GDPR) bieden we diverse diensten en oplossingen aan om uw bedrijf klaar te stomen.

Lees meer

Club Pellikaan en Jumping Jack Almere

Club Pellikaan en Jumping Jack Almere is een sportschool voor het hele gezin. Wij geloven dat de perfecte balans tussen beweging, voeding en ontspanning ervoor zorgt dat je ultiem van het leven kunt genieten.

Lees meer

The Story Corner

Ooit begonnen als blogger en dichter besloot Jesse Jeremy zijn levensverhaal op te schrijven. Een meeslepend boek, De Langste Weg Naar Huis, was het resultaat. In begon hij 2012 teksten te schrijven voor websites. Hij volgde een SEO training en baande zich via een aantal bekende websites al snel een weg in de digitale schrijfwereld. Van het een kwam het ander en een eigen tekstbureau was het resultaat. 

Lees meer

Van der Wardt Belastingadviseur

Ik ben Henk van der Wardt, woonachtig in Muiderberg samen met 2 zonen van 21 en 24 jaar. Ben in 1990 afgestudeerd als fiscaal jurist en heb mij sindsdien gespecialiseerd in omzetbelasting. Sinds 1998 werkzaam als zelfstandig adviseur.

Lees meer

Budget Broodjes Almere

Budget Broodjes Almere verzorgt dagelijks verse belegde broodjes voor de zakelijke markt. Broodjes voor ontbijt-,  lunch-, vergaderpakketten, broodschotels, catering en kantinebeheer.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93