Leden stellen zich voor

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is al geruime tijd lid van de Vereniging Bedrijfskring Almere. Graag willen wij u informeren wat Zilveren Kruis voor u kan betekenen op het gebied van Gezond Ondernemen.

Lees meer

ItsHappeningEventplanners

Het organiseren van jouw event is voor ons een feest.

Om een positieve, onuitwisbare ervaring te creëren vinden wij het belangrijk om stapsgewijs te werken. Allereerst moeten de doelen duidelijk zijn. Precies weten waarom je iets wil klinkt heel simpel, maar blijkt vaak lastiger dan gedacht. Een prettige werksfeer is voor ons de basis van succes. Een event neerzetten is teamwork. Daarnaast geloven wij in een totaalbeleving. Alles moet kloppen, van binnenkomst tot goodbye. Het zit ‘m vaak in details.

Lees meer

Beleef je beroep

Laat jongeren beroepen beleven.
Stichting Beleef je Beroep organiseert in en om Flevoland tal van activiteiten rond beroepenpromotie voor jongeren. Om twee redenen verdient dit aandacht.

Lees meer

Stichting SurAnt

logo_SurAnt_website Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor
Stichting SurAnt biedt aan iedereen die met justitie in aanraking is geweest gratis hulpverlening aan. De afgelopen jaren heeft stichting SurAnt gedetineerden, ex-gedetineerden ondersteund op verschillende leefgebieden. Daarnaast ondersteunen wij het sociale netwerk van deze doelgroep om het re-integratieproces te bevorderen.

Lees meer

Auto Palace

Auto Palace is een in 1950 opgerichte familie onderneming met 21 vestigingen in het noorden, oosten en midden van het land. Auto Palace vertegenwoordigt de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai en Mitsubishi. Sinds mei 2016 heeft Auto Palace een nieuwe vestiging geopend in Almere.

Lees meer

De vele diensten van en door Gebr. van der Heiden

logo_gebr_vd_heiden Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor

 Een onderneming als Gebr. van der Heiden kan niet vanaf midden jaren veertig succesvol zijn als alleen het standaard product wordt verkocht. Vanaf de allereerste start onder leiding van grondlegger Manus van der Heiden zijn service en optimale dienstverlening de bouwstenen van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met die instelling willen wij ons onderscheiden. 

Lees meer

Van Brussel Advocatuur

Van_Brussel_Advocatuur Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor

 


Met dit bericht wil ik u bevestigen dat VBA(!), ofwel Van Brussel Advocatuur, met plezier en energie is toegetreden tot uw vereniging.

Lees meer

Dusseldorp infra | sloop | milieutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek biedt een totaalaanpak op het gebied van infra, sloop en milieutechniek. Wij zijn al bijna 70 jaar actief voor (semi)overheden, waterschappen, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven.

Lees meer

De Computerdienst

De Computerdienst in Almere is een Allround Computer servicebedrijf, opgericht in 2015 door Richard Verduyn Lunel en Walter Schleiffert.

Lees meer

Tomin Groen. Want groen maakt gelukkig!

Een goed verzorgde buitenruimte is belangrijk voor uw leefplezier. Wij dragen daaraan bij met mooi onderhouden plantsoenen, schone straten en onze zorg rondom evenementen. Met vakbekwame medewerkers, met een afstand tot de arbeidsmarkt én uit het juiste hout gesneden, werken wij aan parken, sportvelden, begraafplaatsen, plantsoenen en het groen van bedrijfsterreinen en particulieren.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93