Leden stellen zich voor

Dierenkliniek Almere-Stad

Mijn naam is Sandra en ik ben dierenarts en praktijkeigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad.

Bijna zes jaar geleden heb ik mijn dierenkliniek opgericht in de Noorderplassen-West omdat ik een eigen visie heb op een goede kwaliteit van preventieve en curatieve diergezondheidszorg. Inmiddels zijn wij in dezelfde wijk verhuisd naar een groter pand met nog meer mogelijkheden.

Lees meer

MSP Mentor

Mijn naam is Johan Bakker, 43 jaar, vader van 2 pubers en enthousiaste ondernemer! Al eerder ben ik lid geweest van het VBA met mijn vorige bedrijf NM2D Almere. Na een break van het ondernemen van bijna 2 jaar heb ik besloten om toch weer te gaan doen waar ik goed in ben en waar ik veel energie van krijg. Anderen helpen hun organisatie nog sterker te maken met MSP Mentor.

Lees meer

DDAMA

Drs. Christine van Stralen is een superondernemende kunsthistorica en heeft sinds 1987 een ‘Bureau voor Kunstprojekten’, waarmee ze kunst organiseert voor bedrijven en instellingen.

Lees meer

Parkhuys Almere, gewone mensen met een bijzondere missie

Een ernstige ziekte als kanker verandert veel in je leven. Je lichaam voelt anders, je hebt minder energie of voelt je gewoon ziek. Je vertrouwen in het leven wordt op de proef gesteld en allerlei emoties dringen zich in hoog tempo op. Sommigen moeten zich zelfs voorbereiden op afscheid. En naast de grote impact op jou, trekt kanker ook een zware wissel op partner, familieleden en andere naasten.

Lees meer

De vele diensten van en door Gebr. van der Heiden

logo_gebr_vd_heiden Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor

 Een onderneming als Gebr. van der Heiden kan niet vanaf midden jaren veertig succesvol zijn als alleen het standaard product wordt verkocht. Vanaf de allereerste start onder leiding van grondlegger Manus van der Heiden zijn service en optimale dienstverlening de bouwstenen van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met die instelling willen wij ons onderscheiden. 

Lees meer

Andree Troost Geluidstechniek

Je boodschap heeft pas effect als die duidelijk overkomt bij de mensen die het moeten horen. 

Andree Troost Geluidstechniek verzorgt al sinds 1990 de geluidtechniek bij zakelijke, publieks- en sportevenementen. Presentaties voor groepen van 50 tot meer dan 300 personen, met of zonder projectieschermen met beamers, productpresentaties, kerstborrel en nieuwjaarsbijeenkomsten.

Lees meer

Kropman Installatie Techniek Almere

WIJ MAKEN GEBOUWEN GROENER, GEZONDER EN EFFICIËNTER.

Zo creëren wij duurzame omgevingen waarin mensen zich prettig voelen en optimaal presteren.  Wij zijn Kropman Installatietechniek.

Lees meer

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is al geruime tijd lid van de Vereniging Bedrijfskring Almere. Graag willen wij u informeren wat Zilveren Kruis voor u kan betekenen op het gebied van Gezond Ondernemen.

Lees meer

ItsHappeningEventplanners

Het organiseren van jouw event is voor ons een feest.

Om een positieve, onuitwisbare ervaring te creëren vinden wij het belangrijk om stapsgewijs te werken. Allereerst moeten de doelen duidelijk zijn. Precies weten waarom je iets wil klinkt heel simpel, maar blijkt vaak lastiger dan gedacht. Een prettige werksfeer is voor ons de basis van succes. Een event neerzetten is teamwork. Daarnaast geloven wij in een totaalbeleving. Alles moet kloppen, van binnenkomst tot goodbye. Het zit ‘m vaak in details.

Lees meer

Beleef je beroep

Laat jongeren beroepen beleven.
Stichting Beleef je Beroep organiseert in en om Flevoland tal van activiteiten rond beroepenpromotie voor jongeren. Om twee redenen verdient dit aandacht.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93