Leden stellen zich voor

Auto Palace

Auto Palace is een in 1950 opgerichte familie onderneming met 21 vestigingen in het noorden, oosten en midden van het land. Auto Palace vertegenwoordigt de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai en Mitsubishi. Sinds mei 2016 heeft Auto Palace een nieuwe vestiging geopend in Almere.

Lees meer

ZWS Incasso

Al sinds 2010 ben ik, Dennis Plas, ondernemer, 34 jaar oud en geboren en getogen Almeerder. Als knipoog naar het feit dat ook mijn compagnon Niek van Beek hier getogen is, hebben wij ons bedrijf vernoemd naar deze stad. Zuidweststad Finance. Op de eerste tekeningen werd over Almere gesproken als Zuidweststad. Inmiddels heet ons bedrijf ZWS.

Lees meer

Art Loca staat voor Art, Love and Care

Werken en ondernemen vanuit het hart, dat is wat Mieke van Dijk als kunstenares én als ondernemer altijd nastreeft. Het heeft geleid tot mooie dingen, zoals de oprichting van Art Loca in 2010. Deze Almeerse stichting biedt dagbesteding op het gebied van theater, zang, muziek en beeldende kunst.

Lees meer

ABN AMRO Contactpersoon regio: Groot Amsterdam / Almere

Mijn naam is Lars van der Velde. Werkzaam voor ABN-AMRO regio Groot Amsterdam / Almere. Als verantwoordelijke voor Almere is het belangrijk om betrokken te zijn bij het regionale bedrijfsleven. De komende periode zullen jullie mij voorbij zien komen op evenementen. Met mijn achtergrond in de bedrijfskunde ga ik graag gesprekken aan met ondernemers en de persoon erachter. Mij rol binnen ABN-AMRO is de spin in heb web van de organisatie. Ik leg connecties buiten de bank naar de juiste specialisten binnen de bank. Dit is zowel zakelijk als particulier, klant of geen klant. Bij mij kan je terecht voor een brede scala aan financiële vraagstukken, van financieringen, het kopen van een nieuw woonhuis, of een Credit Card.

Lees meer

Bureau Plaagdierpreventie

Bureau Plaagdierpreventie is een bedrijf dat voortkomt uit Bureau de Wit, een landelijk opererende organisatie met een sterke reputatie op het gebied van voedsel-, water- en luchtveiligheid. Wij leveren betaalbare, betrouwbare en duurzame bestrijding van ongedierte voor iedere branche. Dat doen we door gebruik te maken van slimme, moderne technieken en zeer ervaren medewerkers.

Lees meer

De Computerdienst

De Computerdienst in Almere is een Allround Computer servicebedrijf, opgericht in 2015 door Richard Verduyn Lunel en Walter Schleiffert.

Lees meer

Tomin Groen. Want groen maakt gelukkig!

Een goed verzorgde buitenruimte is belangrijk voor uw leefplezier. Wij dragen daaraan bij met mooi onderhouden plantsoenen, schone straten en onze zorg rondom evenementen. Met vakbekwame medewerkers, met een afstand tot de arbeidsmarkt én uit het juiste hout gesneden, werken wij aan parken, sportvelden, begraafplaatsen, plantsoenen en het groen van bedrijfsterreinen en particulieren.

Lees meer

GPS-Buddy

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via de oplossingen van GPS-Buddy gemonitord. Het hoofdkantoor van dit innovatieve bedrijf is gevestigd in Almere.

Lees meer

Bureau LODZ

“Zien gaat verder dan kijken”

Zijn werkende leven was een medley van banen, functies en verantwoordelijkheden. Toen niemand er nog over sprak liet hij zijn licht al schijnen op transities, communicatie, inspirerend leiderschap en zingeving. Robert Jan de Roo startte in 2014 Bureau LODZ; een bedrijf in coaching en advies. LODZ staat voor Licht Op De Zaak. Robert Jan de Roo: “Zien gaat verder dan kijken.”

Lees meer

KSO-Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan niet meer weggedacht worden uit de samenleving. Naast milieu, ketenverantwoording, circulaire economie, afstemming onderwijs, arbeidsmarkt, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en SROI zijn er nog andere zaken die binnen dit veld een rol spelen.

Lees meer

DigiTrans

René Kimmijzer, getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Almere. Meeverhuist met mijn ouders uit Amsterdam rond mijn 25ste en hier blijven wonen omdat Almere lekker centraal in Nederland ligt. Ooit gestart als kok/kelner en langzaam getransformeerd naar Informatieprofessional. Dit doe ik al jaren in diverse bedrijven van klein tot groot. Het idee een onderneming te starten zit al in mijn hoofd sinds mijn 35ste maar was met twee jonge kinderen nogal risicovol en werd weloverwogen op de lange baan geschoven.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93