Leden stellen zich voor

Cooking4events

Cooking4events opende op 7 nov. jl. de deuren van zijn nieuwe productie / workshop locatie aan de Palmpolstraat 71 te Almere, het 5 jaar jonge cateringbedrijf heeft al een mooi netwerk van opdracht gevers en sinds kort member van de VBA.

Lees meer

Het Buytenwold

Wat hebben Buz Aldrin, Albert Einstein en ieder kind met elkaar gemeen?
Ze zijn allemaal nieuwsgierig. Nieuwsgierigheid is een groot goed. Het zorgt ervoor dat we dromen, durven, fantaseren en exploreren. Het maakt dat we leren en vooruit komen.
Voor nieuwsgierige kinderen uit Almere én hun opvoeders gaan wij in Oosterwold, in het grootste voedselbos van Europa, een bijzondere plek realiseren.

Lees meer

Bureau Bijzondere Projecten

Bureau Bijzondere Projecten verzorgt praktische communicatie-oplossingen op maat. Van advies, tot concept tot uitvoering. Onze aanpak is no nonsens, persoonlijk, daadkrachtig en effectief. We hebben alle disciplines in huis: van concept tot uitvoering, van strategisch plan tot persbericht.

Lees meer

MoarCommunity

Sinds 2018 is Moar! Almere gevestigd in het voormalig postkantoor van Almere. Moar! verhuurt representatieve kantoorruimten met fullservice voorzieningen in hartje Almere. In het 1-na-oudste kantoorpand van de stad huisvesten wij ca 25 ondernemingen waaronder WeerWerk, Swart Advocaten, Nijman & Dulder bewind en Afiya huisartsenpraktijk. Zij zijn actief in de zakelijke dienstverlening enerzijds en zorgbranche anderzijds.

Lees meer

Aktief Bloemsierkunst

Ik ben Nicole Gaarlandt en samen met mijn partner Rogier Bins, zijn wij de trotse eigenaar van de eerste duurzame bloemenwinkel van Almere, Aktief Bloemsierkunst.
Een duurzame bloemenwinkel hebben houdt bijvoorbeeld in dat wij een duurzaam assortiment bloemen en planten hebben, afval scheiden en verpakken, duurzame energie- en besparing, duurzame transport en bezorging hebben.

Lees meer

E-Scootermax

Op zaterdag 31 augustus werd de 1e NIU Superior Store voor uitsluitend elektrische scooters geopend door niemand minder dan Ali Bouali op de Musicalstraat 34 te Almere.

Het merk NIU komt uit China en maakt elektrische smart scooters waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met design. Slimme technologie zoals de automatische verlichting en richtingaanwijzers, de NIU App waarin wordt aangegeven wat je aan kilometers hebt gereden, wat de status is van de accu en waar de NIU scooter geparkeerd staat.

Lees meer

LMI

LMI werkt met ondernemers als u aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten via het management en gebruikt hierbij de LMI leiderschap-ontwikkelprogramma's. We doen dat wereldwijd inmiddels al meer dan 50 jaar, in meer dan 80 landen en in 27 talen.

Lees meer

Datacenter Almere / ICT Campus Almere

Aan de Randstad 22 werken we aan de ontwikkeling van een bruisende ICT hub. We willen graag letterlijk en figuurlijk verbinden.

Per oktober 2019 heeft Datacenter Almere het datacenter op deze bijzondere locatie overgenomen. Het datacenter heeft steeds een belangrijke innovatieve rol gespeeld in de digitalisering van Almere. Met de overname behouden we het ecosysteem van unieke connectiviteitsaanbieders en bieden we een plek waar experimenteren en pionieren mogelijk is.

Lees meer

Duurzaam Sociaal

Met bureau Duurzaam Sociaal zet ik me in voor projecten met impact. Als projectmanager wil ik mijn steentje bijdragen aan een sociaal duurzame leefomgeving in brede zin van het woord.
Van community building (het begeleiden van burgerinitiatieven in het ontwikkelproces en financiering), procesbegeleiding bij ingrijpende veranderingen in de leefomgeving tot toekomstgerichte projecten zoals ‘Almere on stage’.

Lees meer

Recruit a student

Als studentenuitzendbureau zoeken wij dagelijks de leukste studenten voor bedrijven in de Flevopolder en natuurlijk de tofste (bij)banen voor studenten in Flevoland.

Lees meer

Outdoorpark SEC Almere

Ik ben Joy Both van Outdoorpark SEC Almere. Mijn passie is het organiseren van leuke en originele uitjes. Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals.

Met een park van 5 hectare, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om ieder feestje of evenement tot een succes te maken. Wij zorgen voor een actief en gezellig programma waar iedereen aan kan deelnemen. Heerlijk buiten, lekker actief, en vooral: met super veel plezier!

Lees meer

Vakantiewoningen Winterberg

Hallo, wij zijn Hans Keijzer en Ingrid van Schoonhoven en wij beheren en verhuren appartementen in Winterberg. We zijn nu een jaar bezig en willen ons netwerk gaan uitbreiden en zo bekender worden, vandaar dit lidmaatschap bij het VBA. Omdat 8 appartementen in één pand zitten is dit ook een prima locatie voor groepen om te netwerken voor teambuilding of andere bedrijfsactiviteiten. 

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93