Leden stellen zich voor

Art Loca staat voor Art, Love and Care

Werken en ondernemen vanuit het hart, dat is wat Mieke van Dijk als kunstenares én als ondernemer altijd nastreeft. Het heeft geleid tot mooie dingen, zoals de oprichting van Art Loca in 2010. Deze Almeerse stichting biedt dagbesteding op het gebied van theater, zang, muziek en beeldende kunst.

Lees meer

ABN AMRO Contactpersoon regio: Groot Amsterdam / Almere

Mijn naam is Lars van der Velde. Werkzaam voor ABN-AMRO regio Groot Amsterdam / Almere. Als verantwoordelijke voor Almere is het belangrijk om betrokken te zijn bij het regionale bedrijfsleven. De komende periode zullen jullie mij voorbij zien komen op evenementen. Met mijn achtergrond in de bedrijfskunde ga ik graag gesprekken aan met ondernemers en de persoon erachter. Mij rol binnen ABN-AMRO is de spin in heb web van de organisatie. Ik leg connecties buiten de bank naar de juiste specialisten binnen de bank. Dit is zowel zakelijk als particulier, klant of geen klant. Bij mij kan je terecht voor een brede scala aan financiële vraagstukken, van financieringen, het kopen van een nieuw woonhuis, of een Credit Card.

Lees meer

Bureau Plaagdierpreventie

Bureau Plaagdierpreventie is een bedrijf dat voortkomt uit Bureau de Wit, een landelijk opererende organisatie met een sterke reputatie op het gebied van voedsel-, water- en luchtveiligheid. Wij leveren betaalbare, betrouwbare en duurzame bestrijding van ongedierte voor iedere branche. Dat doen we door gebruik te maken van slimme, moderne technieken en zeer ervaren medewerkers.

Lees meer

Flevo Makelaars BV

Flevo Makelaars is dé makelaar die actief, persoonlijk en betrokken is. Uw woning kan verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren! 

Lees meer

Weerwerk

Als (groeiende) MKB-er loop je tegen de grenzen aan van wat je zelf kunt en wilt doen. Je wilt je risico’s beheersen en kunt wel wat ondersteuning bij je HR zaken gebruiken.

Lees meer

De Wastas

De WasTas is een wasserette met een sociaal tintje. Wij wassen voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Wij zitten in een gezellige buurt in Almere Haven en de buren komen regelmatig langs voor een praatje, kopje koffie of een vraag.

Lees meer

Bureau LODZ

“Zien gaat verder dan kijken”

Zijn werkende leven was een medley van banen, functies en verantwoordelijkheden. Toen niemand er nog over sprak liet hij zijn licht al schijnen op transities, communicatie, inspirerend leiderschap en zingeving. Robert Jan de Roo startte in 2014 Bureau LODZ; een bedrijf in coaching en advies. LODZ staat voor Licht Op De Zaak. Robert Jan de Roo: “Zien gaat verder dan kijken.”

Lees meer

KSO-Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kan niet meer weggedacht worden uit de samenleving. Naast milieu, ketenverantwoording, circulaire economie, afstemming onderwijs, arbeidsmarkt, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en SROI zijn er nog andere zaken die binnen dit veld een rol spelen.

Lees meer

DigiTrans

René Kimmijzer, getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Almere. Meeverhuist met mijn ouders uit Amsterdam rond mijn 25ste en hier blijven wonen omdat Almere lekker centraal in Nederland ligt. Ooit gestart als kok/kelner en langzaam getransformeerd naar Informatieprofessional. Dit doe ik al jaren in diverse bedrijven van klein tot groot. Het idee een onderneming te starten zit al in mijn hoofd sinds mijn 35ste maar was met twee jonge kinderen nogal risicovol en werd weloverwogen op de lange baan geschoven.

Lees meer

PiM People (Taal plus Talent)

Personeelstekort? Wij van PiM bewegen (ons) in de wereld van werk. Met aandacht voor het individu en voor de organisatie verkleinen wij de afstanden om werk mogelijk te maken.

Lees meer

Cincero IT

Nieuwe tijden brengen nieuwe maatregelen met zich mee. Vooral op digitaal gebied. Veiligheid staat voorop, dus dat geldt ook voor uw bedrijf. Met oog op de nieuwe Europese Wet (GDPR) bieden we diverse diensten en oplossingen aan om uw bedrijf klaar te stomen.

Lees meer

Club Pellikaan en Jumping Jack Almere

Club Pellikaan en Jumping Jack Almere is een sportschool voor het hele gezin. Wij geloven dat de perfecte balans tussen beweging, voeding en ontspanning ervoor zorgt dat je ultiem van het leven kunt genieten.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93