Leden stellen zich voor

About Projects

About Projects uw partner in projectinrichting, renovatie & verbouwingen, samen met onze partners (onderaannemers & leveranciers) realiseren wij totale projecten, maar ook kleine verbouwingen…….. Together we build!

Lees meer

Bizz Modell

BizzModell’s dienstverlening helpt MKB-plus bedrijven en corporaties bij het oplossen van strategische vraagstukken, transformatie van hun bestaande business of bij het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Wij werken niet met businessplannen, die zijn achterhaald anno 2019.

Lees meer

DE DUINBROUWERIJ

DUIN
Duin is een brouwerij die zijn start kent in het gebied ‘duin’ in Almere Poort. Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond en vooral te hebben genoten van bier van anderen, hadden we in ons huis in Almere opeens voldoende ruimte om zelf bier te gaan brouwen. Vanaf het moment dat we begonnen, waren we verslaafd aan brouwen, recepten ontwikkelen en zaten we tot ’s avonds laat met onze neus in boeken om alle formules en werking van enzymen en gist te doorgronden.

Lees meer

LMI

LMI werkt met ondernemers als u aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten via het management en gebruikt hierbij de LMI leiderschap-ontwikkelprogramma's. We doen dat wereldwijd inmiddels al meer dan 50 jaar, in meer dan 80 landen en in 27 talen.

Lees meer

Datacenter Almere / ICT Campus Almere

Aan de Randstad 22 werken we aan de ontwikkeling van een bruisende ICT hub. We willen graag letterlijk en figuurlijk verbinden.

Per oktober 2019 heeft Datacenter Almere het datacenter op deze bijzondere locatie overgenomen. Het datacenter heeft steeds een belangrijke innovatieve rol gespeeld in de digitalisering van Almere. Met de overname behouden we het ecosysteem van unieke connectiviteitsaanbieders en bieden we een plek waar experimenteren en pionieren mogelijk is.

Lees meer

Meridaux

Meridaux helpt ambitieuze MKB bedrijven die graag willen groeien, maar nog niet tevreden zijn met hun resultaten, om sterker in de markt te gaan staan. Dat doen we door vanuit echte waarde voor klanten, een innovatief, aansprekend aanbod neer te zetten - en daar helder en overtuigend over te communiceren. Het liefst met video, waarmee je zichtbaarder wordt, sneller verbinding maakt en vertrouwen wint.

Lees meer

House of Light

De naam geeft het al aan, bij House of Light werken we aan lichtoplossingen. Er is door de jaren heen veel veranderd in de wereld van verlichting. De voortschrijdende ontwikkeling van LED kent veel positieve kanten maar brengt helaas ook veel gevaren met zich mee. Er wordt door (te)veel collega’s in de verlichting vaak met kwaliteit, levensduur en lichtopbrengst cijfers gegoocheld waarbij ons de koude rillingen over de rug lopen.

Lees meer

Autobedrijf Jedi

De historie van familiebedrijf Jedi vindt haar oorsprong in 1964, als Autobedrijf Van Olst de deuren opent in Flevoland. Dit is meteen de start van een traditie in hoogwaardige service: een waardige behandeling voor iedere klant. Deze visie staat inmiddels al meer dan 50 jaar garant voor een loyale klantenkring.

Lees meer

Cooking4events

Cooking4events opende op 7 nov. jl. de deuren van zijn nieuwe productie / workshop locatie aan de Palmpolstraat 71 te Almere, het 5 jaar jonge cateringbedrijf heeft al een mooi netwerk van opdracht gevers en sinds kort member van de VBA.

Lees meer

Het Buytenwold

Wat hebben Buz Aldrin, Albert Einstein en ieder kind met elkaar gemeen?
Ze zijn allemaal nieuwsgierig. Nieuwsgierigheid is een groot goed. Het zorgt ervoor dat we dromen, durven, fantaseren en exploreren. Het maakt dat we leren en vooruit komen.
Voor nieuwsgierige kinderen uit Almere én hun opvoeders gaan wij in Oosterwold, in het grootste voedselbos van Europa, een bijzondere plek realiseren.

Lees meer

Bureau Bijzondere Projecten

Bureau Bijzondere Projecten verzorgt praktische communicatie-oplossingen op maat. Van advies, tot concept tot uitvoering. Onze aanpak is no nonsens, persoonlijk, daadkrachtig en effectief. We hebben alle disciplines in huis: van concept tot uitvoering, van strategisch plan tot persbericht.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93