Leden stellen zich voor

Effectiever.nu

Effectiever.nu helpt leidinggevenden en medewerkers hun persoonlijk leiderschap te vergroten. Met behulp van inspirerende trainingsprogramma’s en persoonlijke coaching krijgen de deelnemers na afloop met minder moeite, meer voor elkaar. Kort gezegd: minder stress – meer succes.

Lees meer

Ski-Mere

Sinds 1 december 2018 is Ski-Mere geopend aan de Televisieweg 81 op het bedrijventerrein Gooise Kant. We zijn een ski- en snowboardcentrum met 2 rolpistes waar mensen lessen en trainingen kunnen volgen om te leren skiën en snowboarden of om hun techniek of conditie te verbeteren. Het doel van Ski-Mere is, zo veel mogelijk mensen het plezier van wintersporten te laten beleven.

Lees meer

Dierenkliniek Almere-Stad

Mijn naam is Sandra en ik ben dierenarts en praktijkeigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad.

Bijna zes jaar geleden heb ik mijn dierenkliniek opgericht in de Noorderplassen-West omdat ik een eigen visie heb op een goede kwaliteit van preventieve en curatieve diergezondheidszorg. Inmiddels zijn wij in dezelfde wijk verhuisd naar een groter pand met nog meer mogelijkheden.

Lees meer

MSP Mentor

Mijn naam is Johan Bakker, 43 jaar, vader van 2 pubers en enthousiaste ondernemer! Al eerder ben ik lid geweest van het VBA met mijn vorige bedrijf NM2D Almere. Na een break van het ondernemen van bijna 2 jaar heb ik besloten om toch weer te gaan doen waar ik goed in ben en waar ik veel energie van krijg. Anderen helpen hun organisatie nog sterker te maken met MSP Mentor.

Lees meer

DDAMA

Drs. Christine van Stralen is een superondernemende kunsthistorica en heeft sinds 1987 een ‘Bureau voor Kunstprojekten’, waarmee ze kunst organiseert voor bedrijven en instellingen.

Lees meer

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Voor die kinderen betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen! 

Lees meer

Okkerse & Schop advocaten

Okkerse & Schop Advocaten is dé specialist voor alle juridische zaken waar ondernemers mee te maken krijgen. In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland met vestigingen in Almere en Lelystad: Onze 18 advocaten, meerdere juridische medewerkers en een team van vakkundige kantoorondersteuners staan voor u klaar!

Lees meer

Auto Palace Almere

Aangenaam! Mijn naam is Gabriela Schuster en ik werk sinds eind vorig jaar bij Auto Palace Almere. Als Accountmanager Zakelijke Markt help ik zakelijke klanten bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Lees meer

Andree Troost Geluidstechniek

Je boodschap heeft pas effect als die duidelijk overkomt bij de mensen die het moeten horen. 

Andree Troost Geluidstechniek verzorgt al sinds 1990 de geluidtechniek bij zakelijke, publieks- en sportevenementen. Presentaties voor groepen van 50 tot meer dan 300 personen, met of zonder projectieschermen met beamers, productpresentaties, kerstborrel en nieuwjaarsbijeenkomsten.

Lees meer

Kropman Installatie Techniek Almere

WIJ MAKEN GEBOUWEN GROENER, GEZONDER EN EFFICIËNTER.

Zo creëren wij duurzame omgevingen waarin mensen zich prettig voelen en optimaal presteren.  Wij zijn Kropman Installatietechniek.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93