Leden stellen zich voor

De vele diensten van en door Gebr. van der Heiden

logo_gebr_vd_heiden Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor

 Een onderneming als Gebr. van der Heiden kan niet vanaf midden jaren veertig succesvol zijn als alleen het standaard product wordt verkocht. Vanaf de allereerste start onder leiding van grondlegger Manus van der Heiden zijn service en optimale dienstverlening de bouwstenen van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en met die instelling willen wij ons onderscheiden. 

Lees meer

Van Brussel Advocatuur

Van_Brussel_Advocatuur Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor

 


Met dit bericht wil ik u bevestigen dat VBA(!), ofwel Van Brussel Advocatuur, met plezier en energie is toegetreden tot uw vereniging.

Lees meer

Dusseldorp infra | sloop | milieutechniek

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek biedt een totaalaanpak op het gebied van infra, sloop en milieutechniek. Wij zijn al bijna 70 jaar actief voor (semi)overheden, waterschappen, ministeries, industrieën, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven.

Lees meer

De Computerdienst

De Computerdienst in Almere is een Allround Computer servicebedrijf, opgericht in 2015 door Richard Verduyn Lunel en Walter Schleiffert.

Lees meer

Tomin Groen. Want groen maakt gelukkig!

Een goed verzorgde buitenruimte is belangrijk voor uw leefplezier. Wij dragen daaraan bij met mooi onderhouden plantsoenen, schone straten en onze zorg rondom evenementen. Met vakbekwame medewerkers, met een afstand tot de arbeidsmarkt én uit het juiste hout gesneden, werken wij aan parken, sportvelden, begraafplaatsen, plantsoenen en het groen van bedrijfsterreinen en particulieren.

Lees meer

GPS-Buddy

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via de oplossingen van GPS-Buddy gemonitord. Het hoofdkantoor van dit innovatieve bedrijf is gevestigd in Almere.

Lees meer

Beleef je beroep

Laat jongeren beroepen beleven.
Stichting Beleef je Beroep organiseert in en om Flevoland tal van activiteiten rond beroepenpromotie voor jongeren. Om twee redenen verdient dit aandacht.

Lees meer

Stichting SurAnt

logo_SurAnt_website Vereniging Bedrijfskring Almere - Leden stellen zich voor
Stichting SurAnt biedt aan iedereen die met justitie in aanraking is geweest gratis hulpverlening aan. De afgelopen jaren heeft stichting SurAnt gedetineerden, ex-gedetineerden ondersteund op verschillende leefgebieden. Daarnaast ondersteunen wij het sociale netwerk van deze doelgroep om het re-integratieproces te bevorderen.

Lees meer

Auto Palace

Auto Palace is een in 1950 opgerichte familie onderneming met 21 vestigingen in het noorden, oosten en midden van het land. Auto Palace vertegenwoordigt de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai en Mitsubishi. Sinds mei 2016 heeft Auto Palace een nieuwe vestiging geopend in Almere.

Lees meer

ZWS Incasso

Al sinds 2010 ben ik, Dennis Plas, ondernemer, 34 jaar oud en geboren en getogen Almeerder. Als knipoog naar het feit dat ook mijn compagnon Niek van Beek hier getogen is, hebben wij ons bedrijf vernoemd naar deze stad. Zuidweststad Finance. Op de eerste tekeningen werd over Almere gesproken als Zuidweststad. Inmiddels heet ons bedrijf ZWS.

Lees meer

Art Loca staat voor Art, Love and Care

Werken en ondernemen vanuit het hart, dat is wat Mieke van Dijk als kunstenares én als ondernemer altijd nastreeft. Het heeft geleid tot mooie dingen, zoals de oprichting van Art Loca in 2010. Deze Almeerse stichting biedt dagbesteding op het gebied van theater, zang, muziek en beeldende kunst.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93