VBA zakenuurtje april bij Quick Rentals op Bedrijfsterrein De Vaart

FOTO_2_ZAKENUURTJE_APRIL Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA zakenuurtje april bij Quick Rentals op Bedrijfsterrein De Vaart
Met ruim 40 bezoekers waren we op 30 april, de laatste dinsdag van de maand, van harte welkom bij Quick Rentals op Bedrijfsterrein De Vaart in Almere-Buiten. Na het welkomstwoord door VBA bestuurslid Mario Bakker en een korte introductie door één van onze nieuwe leden Motrax Linde, was het woord aan Alex van Quick Rentals.

Wij waren te gast op de eerste etage in het prachtige café met jukebox en pooltafel. Ron van Velzen van Saporito zorgde voor de hapjes en drankjes en de mooie wijnen kwamen van Rob en Marja van Bodegom van De Wijnkelder Almere.

Quick Rentals is een bedrijf in totaaloplossingen voor intern transport (www.quickrentals.nl) en heeft een nauwe samenwerking met Mitsubishi Caterpillars, ook gevestigd op Bedrijfsterrein De Vaart. Wij mochten van dichtbij kennis maken met hun ‘vitamine R’, een manier van relatiebeheer die je niet overal kunt krijgen.

De rondleiding in groepen werd gedaan met enthousiasme en passie en alle werkplekken stonden open om te mogen bekijken. Alles zag er piekfijn en bijzonder opgeruimd uit. Leuke verrassing: bij Quick Rentals mag je als medewerker gewoon je hond mee naar kantoor meenemen. En voor een aantal van ons was het toppunt van de dag toch wel de kans om met een vorkheftruck te mogen rondrijden. Persoonlijk werd ik er erg blij van dat het ging om elektrische motoren en er waren dus geen uitlaaddampen en geen geluid van zware dieselmotoren. Prachtig om naar te kijken.

Naast Mitsubishi dealer voor vorkheftrucks biedt Quick Rentals een breed pallet aan oplossingen aan van diverse merken. Aangezien er zoveel mogelijk op locatie problemen worden verholpen, was de werkplaats verrassend klein en ook weer: keurig opgeruimd. De sfeer tijdens dit zakenuurtje was wederom zeer ongedwongen en gezellig. Het was leuk om weer nieuwe gezichten te zien en er werd volop genetwerkt door de aanwezigen.

Complimenten voor de verzorging en het bieden van dit kijkje in de keuken van Quick Rentals.
Hartelijke dank aan Marleen en Diana van It’s Happening Eventplanners voor de organisatie rondom dit zakenuurtje.

Met dank aan Margot Freericks voor haar tekstbijdrage en aan Wim Strik voor zijn fotografie.

FOTO 3 ZAKENUURTJE APRIL

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93