• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Business Congres Almere ‘The Future is now’
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Business Congres Almere ‘The Future is now’
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Business Congres Almere ‘The Future is now’
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Business Congres Almere ‘The Future is now’

VBA Business Congres Almere ‘The Future is now’

Het allereerste Business Congres Almere vindt plaats op 24 september 2019 in KAF en heeft als thema ’The future is now’. Reden voor dit thema is de noodzaak om nu echt in beweging te komen. Voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt en onderwijs in Almere is er veel te winnen, te delen en vooral ook samen te werken.

De Keynote speakers zijn Ruud Koornstra en André Kuipers. Zij nemen jullie mee op een interactieve reis naar de toekomst. Hun visie en ervaringen gekoppeld aan jullie uitdagingen staan garant voor nieuwe inzichten en ideeën. Sander van Voorn neemt jullie mee in zijn visie naar een gezonde en groene stad. Pauline de Wilde voelt het panel – bestaande uit eerdergenoemde sprekers, Maaike Veeningen (wethouder economische zaken) en Peter Verdaasdonk (directeur Floriade) – aan de tand.

Voor dit jaarlijks terugkerend congres worden ook ondernemers en managers uit de regio uitgenodigd. Niet alleen om kennis te maken, maar vooral ook om te inspireren met een prachtig programma. Het wordt een bijzondere middag waarbij u van 14.45 uur tot 19.30 uur geheel wordt verzorgd, inclusief hapjes en drankjes.

Als VBA lid geniet u uiteraard van extra voordeel; vergeet dus vooral niet uw lidmaatschap te vermelden bij uw aanmelding. Bent u nog geen lid en wilt u wel lid worden of wilt u meer dan 10 kaarten bestellen, stuur dan een mail naar:

De kaartverkoop van dit event verloopt via Eventbrite, klik hier om uw tickets te kopen!

 
Footer organisatie partnersCopyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection