Bestuursleden gevraagd voor Parkhuys Almere

Parkhuys Almere (VBA lid) is een inloophuis voor iedereen die, op wat voor een manier dan ook, geraakt is door kanker. Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z'n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend.

Onze vrijwilligers staan in het inloophuis klaar met persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een steuntje in de rug en het beantwoorden van vragen waar onze gasten mee zitten. Met elkaar bieden wij een breed aanbod aan ondersteuning en begeleiding.

Alle vrijwilligers vervullen diverse functie, gastvrouw/gastheer, groepsbegeleiding, onderhoud, ICT en bestuursfuncties.
Als aanvulling op het bestuur van Stichting Parkhuysen zijn wij op zoek naar 2 bestuursleden.

1 bestuurslid met juridische kennis/achtergrond
1 algemeen bestuurslid

Vindt u het belangrijk dat Parkhuys Almere sterk in de Almeerse samenleving staat en wenst daar samen met de vrijwilligers een bijdrage aan te leveren? Dan is deze nieuwe uitdaging misschien iets voor u.

Het bestuur vergadert 1x per maand en bestaat momenteel uit 4 leden

Kijk voor meer informatie en de volledige vacature tekst op onze website. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen, op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Of telefonisch contact opnemen met Anneke Zwaan, manager,
op 036 - 535 44 44.
logo Parkuys Almere

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93