Windesheim Flevoland Honours Programma Sustainable Society

Windesheim_klein Vereniging Bedrijfskring Almere - Windesheim Flevoland Honours Programma Sustainable Society
Voor studenten die meer willen en meer kunnen, bestaat bij VBA-lid Windesheim Flevoland het Honours Programma Sustainable Society. Voor dit programma gaat Windesheim altijd op zoek naar spannende projecten die helpen met het creëren van een duurzame maatschappij.

Aan het programma doen studenten van allerlei verschillende studierichtingen mee: van werktuigbouw tot logopedie en van ICT tot Pabo. In multidisciplinaire teams gaan ze dan graag op dinsdagavonden de uitdaging aan. Opdrachten die meerdere oplossingsrichtingen in zich hebben zijn het spannendst.

Voorbeelden van projecten zijn voor Staatsbosbeheer: Hoe kun je het beheer van het bos inclusiever en milieuvriendelijker maken en het economisch rendabel houden?
Oosterwold: Hoe kan de informatie-, kennisuitwisseling en samenwerking tussen initiatiefnemers, overheid en andere betrokken partijen gestroomlijnd worden?
Lectoraat: Hoe kan de Maatschappelijke Diensttijd zoals beschreven in het regeerakkoord voor alle betrokken partijen zinvol ingevuld worden. Kan het bedrijfsleven een dergelijke opdracht formuleren?

Ideeën? Neem contact op met Matthijs Meijer, coördinator Honours Programma Sustainable Society Windesheim Flevoland.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93