Kappen en graven

Door de werkzaamheden aan de verbreding van de A6 zal het misschien nauwelijks opvallen, maar wat er vanaf maandag 16 januari in dit gebied wordt gedaan is niet voor de A6 bedoeld, maar voorbereidingswerk voor puur de Floriade. De eerste zichtbare werkzaamheden zijn gestart!

Lees meer

Urban Greeners Grow Festival

 grow festival

Dansbare hiphop meets duurzaam design! Met een stevige lijst aan artiesten én een tof inhoudelijk programma is het eerste deel van de programmering van het GROW Festival op 17 en 18 september bekend.

Lees meer

Werken aan de Floriade

Of dacht u meer aan werken vóór de Floriade? Op 4 april aanstaande organiseert de VBA Floriadekring samen met de Floriade BV en de Gemeente Almere een verhelderende informatiebijeenkomst. En dat is mooi op tijd, want u kunt nog volop meedoen.

Lees meer

De nieuwe Floriade site

Floriade voorpagMet fraaie korte films in een bijna betoverende reis door de tijd, let wel: in verleden en toekomst, neemt de nieuwe website van de Floriade Almere je mee. Je kunt niet anders dan geïnspireerd raken. En onze VBA voorzitter heeft een eigen filmpje.

Lees meer

Kick-off van een serie meet-ups over de Almere Floriade 2022

floriade almere

In 2022 vindt in Almere de eerstvolgende Nederlandse editie van de wereldtuinbouwtentoonstelling plaats; de Floriade. Hier staat de innovatiekracht van de Nederlandse tuinbouwsector centraal. Almere zet kennis, producten en technologieën uit de tuinbouw in om oplossingen te vinden voor urgente en mondiale verstedelijkingsvraagstukken op het gebied van voedsel, energie, water en gezondheid.

Lees meer

  • 1
  • 2

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93