VBA thema kring: Onderwijs en Arbeidsmarkt

Zoals aangekondigd in de Algemene Leden Vergadering eind 2018 is de VBA de afgelopen maanden, in samenwerking met diverse stakeholders, bezig geweest met de oprichting van de Themakring Onderwijs en Arbeidsmarkt.

De belangrijkste doelstellingen van deze Themakring zijn:

  • Studenten koppelen aan het Almeerse bedrijfsleven;
  • Bedrijfsleven koppelen aan het onderwijs;
  • Borgen dat studenten die de arbeidsmarkt opgaan, dat binnen Almere doen;
  • Borgen dat bedrijven die nieuwe medewerkers zoeken, gemakkelijker in contact kunnen komen met werkzoekende en/of afstuderende studenten;
  • Met het bedrijfsleven zorgen voor innovatief onderwijs, workshops en gastcolleges;
  • Borgen dat als studenten een beroepskeuze doen voorafgaand aan een studie, ook Almeerse bedrijven binnen de sector kunnen vinden en kennismaken.
De komende tijd zal de samenstelling van deze Themakring steeds meer vorm gaan krijgen en zal de inbreng van vele ideeën de basis zijn om nieuws met u te delen.

Wordt vervolgd…
Cecile Ranneft
Beste VBA, als relatiemanager van Windesheim Flevoland wil ik graag met jullie hierover meepraten. Ik wordt graag gekoppeld aan de initiatiefnemer s.
cecile Ranneft
Beste VBA, als relatiemanager van Windesheim Flevoland wil ik graag met jullie hierover meepraten. Ik wordt graag gekoppeld aan de initiatiefnemen rs.
Henk Struik
Mooi initiatief! Hoop dat veel studenten zo geholpen kunnen worden.
Ivo Solinger
Wat goed om dit te lezen. Vanaf april 2019 ga ik als regiocoördinator aan de slag voor Jetnet/TechNet en deel daarmee de beschreven doelstellingen. Ik sluit waar mogelijk graag aan.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93