Flevolandse zakenvrouw of manager? Meld je aan voor de nominatie Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019

Het startsein voor de Verkiezingen voor Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is gegeven. Ondernemers, vrouwelijke managers en directeuren die op 20 juni 2019 aanstaande de titel in de wacht willen slepen, kunnen zich weer aanmelden. Ken jij een ondernemende vrouw die aardig aan de weg timmert? Meld haar dan aan voor de nominatie!

Voordragen van ondernemende vrouwen
De titel is geen publieksprijs, je hoeft dus niet zelf stemmen te werven. Voorgedragen worden is voldoende. Een onafhankelijke en deskundige jury buigt zich over de voorgestelde kandidaten. Tijdens het traject word je in workshops helemaal klaargestoomd voor de verkiezingen. Het zal je zeker verrijken en ook als je niet wint een boost geven.

Kick off
Voorzitter Marga Janse van het netwerk gaf onlangs officieel het startsein voor deze jaarlijkse verkiezingen. “Elk jaar geven wij vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren letterlijk een podium. Dat is nog steeds nodig, want vrouwelijke ondernemerschap is nog altijd onderbelicht”.
Voor drie categorieën is de titel Zakenvrouw van het Jaar binnen te slepen: zelfstandig professional, directeur van MKB en manager. Daarnaast kan het publiek tijdens de verkiezingsavond stemmen voor de publiekslieveling. Zie jij een zakenvrouw die flink aan de weg timmert? Meld haar aan via de website www.netwerkflevolandsezakenvrouwen.nl.

Voordragen van ondernemende vrouwen
Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad stond in 2018 op het podium: “De verkiezing heeft ervoor gezorgd dat mijn kliniek veel aandacht in de media kreeg. Ook is het een groot compliment om op het podium te mogen staan tussen al die sterke vrouwen. Ik raad ondernemers aan om mee te doen omdat het goed is voor je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf”.

Donderdag 20 juni 2019 vindt de spannende verkiezingsavond plaats op een mooie locatie in Flevoland. We moedigen vooral ondernemende managers die een team aansturen aan om zich te (laten) nomineren.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93