Positieve zienswijze indienen

"Lelystad Airport moet zo snel mogelijk open." Dat bent u toch met ons eens? Daarom is het belangrijk om uw stem te laten horen. Dat kan door snel en eenvoudig een positieve zienswijze in te dienen voor het Luchthavenbesluit Lelystad. Wij helpen u daar graag bij.

In slechts 2 stappen
Ga naar onze website www.lelystadairportmoetdoor.nu/zienswijze en download onze voorbeeldbrief. Kies voor het ‘word-bestand’ om zelf de tekst nog aan te passen of download de kant-en-klare pdf. Stap 2 is het indienen van de zienswijze. Dat kan digitaal of per post. Een zienswijze indienen kan tot en met 21 februari 2019. Het wordt zeer op prijs gesteld als u uw eigen visie aan de zienswijze toevoegt. Dat vergroot het effect van uw zienswijze.

Positieve zienswijzen
De positieve zienswijzen die wij hebben opgesteld zijn als volgt:
  1. Ik stem in met voorliggend Luchthavenbesluit Lelystad Airport en MER.
  2. Stel alles in het werk om Lelystad Airport (LA) per april 2020 open te stellen voor groot commercieel vliegverkeer.
  3. Ga bij de discussie over de toekomst van de luchtvaart in Nederland en het behalen van klimaatdoelstellingen (klimaatakkoord van Parijs) uit van een geopend LA.
  4. Communiceer helder over de feiten rond de opening van LA en het proces van gefaseerde groei van LA (en bestrijdt actief valse voorstelling van zaken en framing door zowel voor- als tegenstanders van luchtvaart en specifiek van opening LA).
  5. Voorkom dat LA gebruikt (misbruikt!) wordt om tegenstellingen in de samenleving te versterken die als een splijtzwam werken in de Nederlandse samenleving.
Wij hopen op uw positieve bijdrage.

Het bestuur van Stichting Lelystad Airport moet door!

Cees Okkerse
Dirk Jan Verdoorn
Bart Jan Binnerts
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93