3e open dag Lelystad Airport in teken van innovatie

Thema2 Vereniging Bedrijfskring Almere - Projectkring Vliegveld Lelystad

Deze zomer konden dagjesmensen al eerder een kijkje nemen hoe het staat met de bouw van Lelystad Airport. Met name de passagiersterminal, die zich nu in de laatste bouwfase bevindt. De open dag van zaterdag 3 november staat echter voornamelijk in het teken van innovatie.

Lees meer

Eerste editie van Lelystad Airport Krant

Binnenkort, waarschijnlijk al in februari, verschijnt de eerste editie van Lelystad Airport Krant. Deze krant wordt gedrukt in een oplage van 5.000 stuks en is bedoeld voor bedrijven, overheden, organisaties, stakeholders en geïnteresseerden in Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Lees meer

Ontwikkelingen Lelystad Airport - Herfst 2018

Vooral veel kleine lesvliegtuigjes en helikopters bepalen nu de activiteiten op Lelystad Airport. Afgelopen jaar is er vooral veel te doen geweest over het bezwaar van de boeren in de wijde omgeving. Maar uiteindelijk gaat Lelystad Airport gewoon door. En dat kan ook haast niet anders wanneer giganten zoals Inditex zich hier al heeft gevestigd.

Lees meer

"Flevoland gaat een nieuwe toekomst tegemoet."

De planning van Lelystad Airport is al ruim 40 jaar aan de gang. Maar nu de bouw van het vliegveld definitief doorgaat, wordt de interesse in de omgeving van bedrijven en ondernemers steeds groter. Lelystad sluit zich met de bouw van het vliegveld aan bij de Randstad en de hele regio kan er van meeprofiteren, Twittert Jop Fackeldey, wethouder van de gemeente Lelystad. Lelystad Airport levert nu al honderden banen op.

Lees meer

XXL Distributie op Lelystad Airport Businesspark

Op 29 november jl. hebben Somerset Capital Partners (Somerset) en Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA N.V.) een reserveringsovereenkomst gesloten voor een bouwkavel van ruim 90.000m2 groot. Op deze kavel wordt een multifunctioneel distributiecentrum ontwikkeld, uitermate geschikt voor de XXL Logistiek.

Lees meer

Ryanair gaat vol voor Lelystad

De Europese prijsvechter Ryanair wil definitief vliegen naar en van de toekomstige luchthaven van Lelystad. "We willen alle slots, als de prijs goed is, meldt commercieel directeur David O’Brien donderdag in gesprek met De Telegraaf. De Ierse prijsvechter ziet goede kansen om meer capaciteit op de Nederlandse markt in te zetten.

Lees meer

Ondernemers bijgepraat

 De uitbreiding van Lelystad Airport komt steeds dichterbij. Vrijdagavond werden ondernemers uit de regio bijgepraat over de laatste ontwikkelingen tijdens de De BKL Meet & Greet Lelystad Airport. De avond werd drukbezocht.

'Verrassend prettig', zo gaat een reiziger zijn 'Passenger Journey' ervaren wanneer hij via Lelystad Airport reist.

Lees meer

  • 1
  • 2

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93