VBA doet mee aan MAIN Energie Business Challenge

make_a_wish-logo Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA doet mee aan MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te kiezen goed doel. Het goede doel voor dit jaar is Make a Wish.
De VBA doet natuurlijk ook mee aan dit prachtige evenement! Mario Bakker en Hank Ydema zullen namens de VBA naar Reims gaan!

Wil je ons team als VBA lid sponsoren? Dat kan! Voor € 150,- sponsor je het goede doel en komt je logo/bedrijfsnaam op onze auto te staan! Interesse? Stuur een mail naar en dan nemen we contact met je op.

De deelnemende teams zetten zich in om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt bijvoorbeeld het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt.

De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Reims is de bestemming van dit jaar. Hier wordt genetwerkt en vooral genoten. Op de derde dag van deze reis vertrekken wij naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden. Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd.

Programma
28 maart Start MAIN Energie Business Challenge en vertrek van de teams naar Reims
30 maart Rond 16.00 uur zullen de teams aankomen op de Grote Markt in Almere

Aanmelden
We hopen natuurlijk dat jullie ons massaal willen sponsoren! Stuur hiervoor een mail naar

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93