Uitnodiging: denk mee over de visie op mobiliteit (verkeer & vervoer) in Almere!

...door het spelen van een 'serious game'.

Achtergrond
De gemeente Almere werkt aan een nieuwe visie op het gebied van mobiliteit, verkeer en vervoer. Hiervoor is de gemeente zeer geïnteresseerd in uw mening en ideeën over de diverse onderwerpen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. Om een goed beeld te krijgen hebben wij een speciale Game ontwikkeld. Tijdens het spel maak je keuzes tussen concrete dilemma’s. 

Ondernemers en winkeliers We organiseren hiervoor op maandagochtend 14 januari 2019 (van 9.00u – 11.00u) een ‘serious game’ die we spelen met winkeliers en ondernemers in een aantal teams van 4-5 spelers. In 3 spelronden speel je steeds 3 dilemma’s waarbij je voor een van de twee vastgestelde antwoorden moet kiezen. De uitkomsten gebruiken we in onze plannen voor alles rondom verkeer en vervoer (zoals fiets, OV en infrastructuur) in Almere. Meespelen duurt maximaal 2 uur. Uiteraard is er een prijs(je) te winnen!

Meedoen!
Vind je het leuk om invloed uit te oefenen op dit thema in Almere? Speel dan mee! Stuur een mailtje naar mailto:. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben krijg je een bevestiging met informatie over de locatie (wrs. nabij het stadskantoor) en andere relevante informatie. Uiteraard mag je een collega meenemen, graag ook aanmelden via het bovenstaande e-mailadres.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93