Jong Management nu ook in Almere

Jong Management is dé vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties. Door maandelijkse activiteiten komen zij in contact met elkaar en vormen een hecht netwerk, zowel lokaal als landelijk.

Jong Management (ook wel JM genoemd) is een zelfstandige vereniging, gelieerd aan vereniging VNO-NCW, die zich richt op jonge ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. Leden van JM vervullen een leidinggevende functie en zijn (mede-)verantwoordelijk voor het beleid in hun bedrijf. JM heeft als doel haar leden in de gelegenheid te stellen netwerken op te bouwen, ervaringen uit te wisselen, kennis en inzicht te verwerven op sociaaleconomisch en managementgebied en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten. Oftewel persoonlijke groei.

JM heeft 30 regionale kringen die gemiddeld 35 leden tellen. Activiteiten vinden doorgaans maandelijks plaats en bestaan onder andere uit bedrijfsbezoeken, workshops, thema-avonden en projectbijeenkomsten. De voorzitter van JM landelijk heeft zitting in het bestuur van VNO-NCW. Kring Almere is momenteel de jongste kring van Jong Management en telt inmiddels 15 leden. Een aantal van hen is ook VBA lid. Voormalige wethouder van financiën, Mark Pol heeft de kring enthousiast toegesproken bij de oprichting.

Zoek je:
• Een verbreding én verdieping van je netwerk;
• Een gezellige vereniging met een open sfeer;
• met inspirerende verhalen en interessante activiteiten en evenementen?

Ben jij een JM'er?
• Ben je een ondernemer, directeur of leidinggevende binnen een marktgerichte organisatie;
• die vanuit een managementfunctie leiding geeft aan personen en bedrijfsprocessen;
• die bereid is actief te participeren in onze vereniging;
• en ben je bij aanvang van het lidmaatschap niet ouder is dan 38 jaar?
Dan is Jong Management iets voor jou!

Meld je aan via: of kijk op www.jongmanagement.nl/kringen/almere
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93