Cybercrime training 'Digitaal Veilig'

De Telegraaf kopt op 8 oktober 2018: "Cybercriminelen professioneler! De groeiende internetmisdaad tegen ondernemers in ons land neemt steeds zorgwekkender vormen aan. Meer dan de helft van de kleine Nederlandse bedrijven is dit jaar geconfronteerd met digitale misdadigers, blijkt uit het Alert Online-onderzoek onder ruim 750 bedrijven."

Hoe voorkomt u dat u slachtoffer wordt van phishing, hacking of online fraude en oplichting, ofwel: cybercrime? Dit en meer komt u te weten tijdens de cybercrimetraining op 14 november 2018 om 19.30 uur in de nieuwe raadszaal in het stadhuis van Almere. Burgemeester Franc Weerwind is aanwezig om de bijeenkomst te openen en de Keurmerk Veilig Ondernemen certificaten uit te reiken. Ook de directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, het CCV,  de heer Patrick van den Brink zal aanwezig zijn en u meenemen als veiligheidsdeskundige in zijn visie op cybercrime. 

Deze bijzondere en leerzame avond over een thema dat ons allemaal raakt wordt aangeboden door de Gemeente Almere, het CVV en de VBA. De uitnodiging en het programma vindt u HIER.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93