Human Being Management de volgende stap na HRM!

Op 7 november kun je kennis maken met Human Being Management (HBM). HBM is de nieuwe managementfilosofie die oog heeft voor heel de mens. Heb jij als ondernemer of HR professional het gevoel dat de mensen in jouw organisatie meer kunnen? En je vraagt je af hoe je bij dat verborgen talent kan komen? Of hoe je de belemmeringen voor ontplooiing van dat talent zichtbaar en bespreekbaar kan maken? Kom dan naar deze unieke workshop, die in samenwerking HR-Themakring van de Vereniging Bedrijfskring Almere wordt georganiseerd.

HBM biedt jou de mogelijkheid om een onderscheid te gaan maken tussen gedrag van je mensen (bewust handelen) en onbewuste aansturing door onzichtbare drijfveren. Je leert in deze workshop ook hoe je anderen beter kan stimuleren en motiveren om zelf stappen te zetten in hun ontwikkeling. En jij blijft als leidinggevende of HR professional op een authentieke manier bij jezelf.

Tel je de onbewuste aansturing van individuele medewerkers bij elkaar op? Dan heb je de onderstroom op organisatieniveau te pakken. Ook daar gaan we met HBM nieuwe wegen verkennen om natuurlijk potentieel te winnen en belemmeringen te vinden die voorkomen dat je organisatie gaat vliegen. Wil jij grip krijgen op deze onderstroom en de volgende stap zetten naar innovatief HRM of ben je nieuwsgierig wat deze nieuwe managementfilosofie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan!

Programma van 7 november 2018:
15.00 uur - Ontvangst met koffie/thee
15.30 uur - Welkom en opening
15.35 uur - Human Being Management door Britta Bouma van myHBM Consultancy
15.50 uur - Interne en externe motivatie tot leren door Martine Baaij van Mind at Work
16.05 uur - Interactieve workshop met verdieping naar de praktijk
17.00 uur - Napraten en netwerken met hapje en drankje
18.00 uur - Einde

We zijn te gast bij Rabobank Almere op Landdrostdreef 100 te Almere. Parkeren kan (op eigen kosten) in de parkeergarages van de stad. De dichtstbijzijnde is P12 Schoutgarage, Schoutstraat 110.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mind at Work en MyHBM Consultancy en ondersteund door de VBA HR-Themakring. 

 Schrijf je hier in voor deze interessante bijeenkomst!

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93