Mogen we stage bij u lopen?

Het studiejaar 2018/2019 is alweer enkele weken begonnen. De studierichting Bedrijfseconomie heet vanaf nu Finance & Control, dit is een landelijke naamswijziging voor alle opleidingen HBO Bedrijfseconomie.
We zijn dit studiejaar gestart met een AD Finance. Dat is een 2 jarige hbo opleiding op niveau 5. De bachelor duurt 4 jaar en is niveau 6. De AD Finance is vooral opgezet voor de studenten van het mbo, die meer praktijkgericht onderwijs nodig hebben. Het is dus echt een andere route maar je kan op hetzelfde punt uitkomen, ook in 4 jaar (2 jaar AD en 2 jaar Bachelor).

Voor onze 2e jaars studenten zoeken wij oriëntatie stageplaatsen. Deze studenten gaan van 14 november t/m 12 januari 3 dagen in de week stage lopen van woensdag t/m. vrijdag. Het doel van deze stage is inzicht krijgen in de financiële afdeling of inzicht in werkzaamheden van een accountants- of administratiekantoor. Het is dus meelopen maar ook wenselijk dat de studenten een onderzoeksopdracht doen op het gebied van de efficiency en effectiviteit van de financiële administratie. Hier zullen de studenten een rapportje over moeten schrijven.

Wij hopen dat u onze studenten kunt helpen aan een mooie stageplaats voor 7 weken en dan komen de studenten elke woensdag, donderdag en vrijdag 8 uur stage lopen van 14 november tot 11 januari.
Aan het einde ontvangt u een stageverslag met een analyse waarin een (administratief) proces is geanalyseerd en verbetervoorstellen worden weergegeven.

Bij vragen kunt u contact opnemen met drs Janke Holman │Docent Bedrijfseconomie Windesheim Flevoland │ Opleiding Bedrijfseconomie via 
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93