VBA Zakenuurtje bij Stichting AAP

Foto_2_Stichting_AAP Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Zakenuurtje bij Stichting AAP
Het eerste VBA zakenuurtje ná de zomer was afgelopen dinsdag 25 september bij Stichting AAP. Het werd een waardevolle bijeenkomst waarin enerzijds een helder en anderzijds een zeer roerend verhaal werd verteld: daar waren de ruim 40 aanwezige ondernemers het over eens. Het management van AAP (Fondswerver Albert Vyge, Financieel Directeur Erik Peeters en Gedragsbiologe Godelieve Kranendonk) hield een helder betoog over wat er allemaal bij komt kijken om een bedrijf, met een jaarlijkse omzet van bijna 8 miljoen euro, op verantwoorde wijze vorm te geven. Zeer interessant!

VBA voorzitter Kimberley Valentien en bestuurslid Vincent Ledeboer waren blij en enthousiast over de hoge opkomst en de betrokkenheid van de aanwezige leden. Tijdens de bijeenkomst was er ook ruimte voor UNET om een gezamenlijke glasvezelcampagne met de VBA toe te lichten. Binnenkort leest u daar in de Nieuwsbrief meer over.

De hapjes en drankjes werden uitstekend verzorgd door VBA lid Saporito en de organisatie van het zakenuurtje was voor het eerst in handen van Diana Wolf en Marleen Hasselo. Samen zijn zij eigenaar van Evenementenbureau It’s Happening - uiteraard ook VBA lid - en zij zijn tevens een welkome aanvulling bij de Evenementen Kring van de VBA. Dank daarvoor!
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93