Rabobank organiseert werkplaats Digitalisering

Op 25 september organiseren wij samen met MKB Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties de Rabo Werkplaats Digitalisering in Almere. Een gratis event voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen met zijn bedrijf, maar niet weet waar hij moet starten.

Wat kun je verwachten?

  • een inspirerende middag met boeiende sprekers
  • praktische verhalen en tips van andere ondernemers
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
  • sessies over online marketing en ICT-oplossingen 

Programma

Samen met MKB Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties organiseren wij de Rabo Werkplaats Digitalisering. Een inspirerende middag waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Spreker Igor Beuker weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitaliseringen. Zijn keynote presentatie gaat over succes, hoe je dat realiseert en op welke digitale kansen jij met je bedrijf kunt inspelen.

In verschillende sessies leer je van Traffic Builders hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model. Natuurlijk is er ook volop ruimte om andere ondernemers te ontmoeten.

 

Datum: dinsdag 25 september 2018

Ontvangst: 15.45 uur

Einde programma: 19.00 uur

Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Esplanade 10, 1315 TA Almere

Meld je snel aan!

Wil je ook meer omzet door vernieuwing? Meld je dan aan voor de Rabobank Werkplaats Digitalisering. Een inspirerend event waar jij écht wat aan hebt. Aanmelden kan tot 15 september.

 MELD JE GRATIS AAN

https://www.rabobank.nl/bedrijven/groei/digitalisering/event/almere/

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93