Voucherregeling ondernemerschap Flevoland opengesteld!

Ondernemers Buiten Vaart geïnteresseerd.

De nieuwe Voucherregeling Flevoland 2017-2020 is opengesteld. Belangrijkste doelstelling van deze regeling is het ondersteunen en versterken van ondernemerschap bij MKB-ers om meer werk en/of omzet te genereren.

Flynth adviseurs en accountants organiseerde afgelopen maandagavond 9 juli in samenwerking met de RABO Bank in Almere een informatieve presentatie en hadden ruim 60 aanwezige ondernemers als enthousiaste toehoorders. Centraal tijdens deze avond in de Rabo toren stond reflectie en het nemen van acties om verder te groeien. Moet ik een haalbaarheidsonderzoek doen? Wat zijn mijn toekomstplannen? Hoe geef ik mijn medewerkers de juiste bagage om mee te groeien met het bedrijf? Welke innovatieplannen zijn nodig? Vooral ondernemers uit het gebied Buiten-Vaart binnen Almere waren in grote getalen aanwezig, omdat deze onderwerpen hoog op de prioriteitenlijst staan.  

Ondernemers staan in de startblokken om nieuwe deuren te openen op het gebied van innovatie, business development, maar ook persoonlijke ontwikkeling voor zichzelf en hun werknemers. Nu is het moment om kennis in te schakelen en te groeien. De nieuwe voucherregeling biedt veel kansen en geeft ruimte om naar een hoger niveau te stijgen met subsidie op de financiële lasten.

De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van 15.000 euro voor de voucher kennis & expertise. De vouchers persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsscholingsscan kennen een maximum van 5.000 euro per voucher. Een ondernemer mag een aanvraag doen voor alle typen vouchers en mag vouchers ook meerdere malen aanvragen, mits het maximum per voucher niet wordt overschreden. Het totale budget voor de regeling tot 2020 bedraagt 2,2 miljoen euro.

Voor een ondernemer is het belangrijk om zich te verdiepen in de haalbaarheidstoets van zijn plannen en extern advies in te winnen.

Wilt u meer informatie over deze subsidieregeling, het aanvragen van de vouchers of inwinnen van bedrijfskundig advies, business coaching of arbeidszaken? Neem dan contact met op met Flynth via e-mail mailto: of bel 088 236 8300.

 FOTO 2 VOUCHER

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93