Dit zijn de FLEVOLANDSE ZAKENVROUWEN VAN 2018

Wat een geweldige verkiezingsavond was het donderdag 21 juni jl. met zes powervrouwen op het podium!

Sifra Douma en Debby Toorenaar mogen zich Flevolandse Zakenvrouw van 2018 noemen. Sandra Rossen is gekozen tot publiekslieveling.

Sifra Douma ontving de titel beste zakenvrouw in de categorie MKB. Sifra is eigenaar van Ukje.nl – een webwinkel in kinderstoelhoezen. ‘Een ondernemer pur sang die het lef heeft te investeren om te groeien en buitenlandse markten te veroveren’, aldus de jury. Dat Sifra een passie heeft voor groeien, blijkt wel uit haar lijfspreuk: ‘50% groeien, Go For It ladies!’

Debby Toorenaar van Media Missie nam vol ongeloof en emotie de titel voor de categorie ZP in ontvangst, ‘mensen gunnen je dus iets, dat doet me veel’ aldus Debby. De jury roemt het feit dat zij heel Flevoland op de kaart heeft gezet met haar promofilm, die volledig met sponsoring tot stand is gekomen.

Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad kon zich geen betere prijs wensen dan die van publiekslieveling: “Dit is mijn favoriete prijs. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft als ik”.

Tijdens de finale kregen de zes genomineerde zakenvrouwen elk twee minuten het podium om jury en publiek te overtuigen van hun kwaliteiten. In totaal waren er voor de verkiezing 60 kandidaten voorgedragen. Op basis van interviews, bedrijfsbezoeken, boekenonderzoeken en presentaties werden de kandidaten beoordeeld.
Ruth Sedney, Corine van Zoelen en Jacqueline Riechelman waren de andere genomineerden.

Dankzij deze video compilatie is het mogelijk om de sfeer tijdens de feestelijke verkiezingsavond te proeven!


 

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93