Parkhuys viert 12,5 jarig jubileum

Het Parkhuys Almere viert dit jaar haar 12,5 jarig jubileum. Met steun van de landelijke Stichting Roparun, bedrijven, serviceclubs en particulieren wist initiatiefneemster Leonie Groosman in 2006 het inloophuis in een sfeervol pand te creëren. Een mooi gebouw met ruimte voor allerlei activiteiten, waar mensen in een moeilijke tijd in hun leven altijd terecht kunnen.
Door de jaren heen heeft het bedrijfsleven haar waardering voor de hulp van het Parkhuys aan de Almeerse samenleving met financiële bijdragen laten blijken. Velen denken dat het Parkhuys wordt gefinancieerd door de overheid, maar behoudens een jaarlijkse subsidie van de gemeente Almere zijn het vooral Almeerse ondernemers en particulieren die het bestaan van het Parkhuys mogelijk maken. Een aantal Almeerse bedrijven draagt als maatschappelijk partner structureel bij aan de financiering of in materiele vorm. Tal van anderen zijn sponsor voor één of meerdere evenementen die het Parkhuys organiseert.

Anneke Zwaan, sinds april 2017 manager van het Parkhuys, is diep onder de indruk van deze betrokkenheid: ‘het is hartverwarmend om te zien hoe ondernemers, gemeente, bedrijven en particulieren al 12,5 jaar lang het bestaan van het Parkhuys met al haar activiteiten bekostigen.’
‘Maar’ zegt Anneke Zwaan ‘om nog 12,5 jaar door te kunnen gaan met het steunen van mensen met kanker, zijn wij dringend op zoek naar ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen laten blijken door het Parkhuys te steunen. Ondernemers die belangstelling hebben om maatschappelijk partner te worden kunnen contact opnemen op 06-36322058.
Particulieren kunnen ons helpen door Vriend van het Parkhuys of donateur te worden, of door eenmalige donatie. Meer informatie vind je hier.'
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93