Enquête bedrijventerrein Randstad

De VBA en de KVO Werkgroep, politie, gemeente en brandweer willen blijven samenwerken om uw bedrijventerrein ‘schoon, heel en veilig’ te houden.  

Door middel van deze samenwerking kan uw bedrijventerrein in het bezit blijven van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Een team bestaande uit vertegenwoordigers van de genoemde partijen gaat zich hiervoor inspannen. De werkgroep is dan ook heel benieuwd hoe u schoon, heel en veilig waardeert op uw bedrijventerrein! Daarom heeft de werkgroep een vragenlijst opgesteld.

Om het Keurmerk daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op deze vragenlijst belangrijk. Met het invullen van de vragenlijst kunt u invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen kunnen gaan worden. Uw mening over het bedrijventerrein is daarbij van zeer groot belang. De link naar deze digitale vragenlijst is: https://mkbnl.socratos.net/direct/randstad 

De werkgroep verzoekt vriendelijk de vragenlijst in te vullen. Dit vergt slechts enkele minuten van uw kostbare tijd, en u verschaft hiermee de werkgroep een duidelijk beeld van wat er leeft op het bedrijventerrein.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93