• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Triple F Security
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Triple F Security
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Triple F Security
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Triple F Security

Triple F Security

triple f

Triple F Security www.Triple-F-Security.com is een landelijk opererende beveiligings- en serviceorganisatie die haar opdrachtgevers ondersteunt met haar dienstverlening. Zij biedt op eigen unieke manier maximale service en dienstverlening op het gebied van beveiligings-, veiligheids- en servicevraagstukken met als doel duurzame partnerships met haar opdrachtgevers te onderhouden. 

Triple F Security hanteert het door haar zelf ontwikkelde Triple F principe ™. De gehele bedrijfsvoering en de uitvoering van de dienstverlening gaat volgens dit principe. 

Firm: Daadkrachtig, Degelijk, Resoluut; Fair: Billijk, Rechtvaardig, Redelijk en Friendly: Vriendelijk, Beleefd, Respectvol

Deze waarden staan garant voor een unieke klantbeleving. Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is van het grootste belang en daarom is Triple F Security B.V. in het bezit van het Keurmerken: Beveiliging en Evenementenbeveiliging.

Die Keurmerken bieden de opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, de professionaliteit en de integriteit van deze organisatie. Deze Keurmerken worden dan ook enkel en alleen aan die organisaties toegekend, waarvan de dienstverlening beantwoordt aan de hoge, uniforme eisen die door de Nederlandse Veiligheidsbranche zijn vastgesteld. Bedrijven die in het bezit zijn van de Keurmerken worden jaarlijks, door middel van een audit, gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan alle gestelde eisen.

Triple F Security kan u ondersteunen met: Security Hosts (evenementen- en objectbeveiligers) Receptionistes, Huismeesters, Hondengeleiders, Mobiele Surveillance, Verkeersregelaars, Medical Responders (EHBO) en Parkeerbeheerders.

Triple F_Security

Netwerken

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection