• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Akkoord glasvezelproject
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Akkoord glasvezelproject
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Akkoord glasvezelproject
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Akkoord glasvezelproject

Akkoord glasvezelproject

Patch webDe VBA heeft het initiatief genomen om de bedrijventerreinen van Almere verglaasd te krijgen, net zoals dat met de meeste woonwijken het geval is. De gemeente toonde zich enthousiast en bereid een campagne te steunen. Na gesprekken met diverse glasvezel-aanbieders bleek ons eigen lid UNET met het beste plan te komen. Begin augustus bereikten partijen een akkoord over het gezamenlijke glasvezelproject.

De VBA treedt op als aanjager, UNET doet de technische opvolging en de gemeente Almere ondersteunt de communicatiecampagne.

Door het gezamenlijk op te pakken worden de - anders huizenhoge kosten per aansluiting - betaalbaar. Daarnaast hebben VBA en UNET het pakket zo aantrekkelijk mogelijk weten te maken. Ondernemers op de 15 bedrijventerreinen die lid zijn van de VBA zijn sterk in het voordeel, want ze krijgen 50% korting op de aansluitkosten en 50% korting op de doorlevering van alarm over IP. UNET biedt symmetrisch zakelijk internet in 50, 100 of 200 Mbit/s vanaf 225 euro per maand. (excl BTW). De kosten voor de aanleg op de openbare weg neemt UNET voor eigen rekening.

De campagne loopt in september en oktober dit jaar.

U kunt hieronder uw mening geven. Beperk u tot het onderwerp van deze berichtenstroom (100% glasvezel). De VBA Redactie heeft altijd het recht om off-topic reacties te verwijderen.

Netwerken

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection