Internet of Things Evenement in Almere

Connected Vereniging Bedrijfskring Almere - Internet of Things Evenement in Almere
TTN (The Things Network ) Flevoland organiseert op 24 mei een Internet of Things (IoT) evenement in het WTC Almere. Door een aantal bekende sprekers, onder wie Wienke Giezeman – oprichter van The Things Network, wordt er uitgelegd hoe IoT kan worden toegepast en wat dit voor onze toekomst kan betekenen. Hoe werkt het? Wat kunnen we ermee? Wat zijn de financiële voordelen? Met een dagvullend programma van lezingen en workshops kan iedereen met interesse, maar weinig (technische) kennis, zich verdiepen in de wereld van IoT.

Het evenement wordt georganiseerd door The Things Network Flevoland (stichting Omnia Connexa Flevo). Een stichting met als doel het stimuleren en promoten van een open en gratis Internet of Things-netwerk en bijbehorende toepassingen in Flevoland. De aanleiding is de uitrol van het gratis stads dekkende netwerk in Almere, waar de stichting zich het afgelopen jaar voor heeft ingezet. Tijdens de lunch en tussen de lezingen door is er de mogelijkheid om kennis te maken met experts.

De ICT kring van de VBA steunt dit initiatief van harte!

De sponsoren van het evenement maken het mogelijk dat het voor een gelimiteerd aantal deelnemers gratis te bezoeken is. Meer informatie over het evenement of kaarten zijn te vinden via deze link.
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93