In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

  • Home
  • Meer nieuws
  • Genomineerden ‘Onderneming van het jaar 2017 Almere’ bekend

Genomineerden ‘Onderneming van het jaar 2017 Almere’ bekend

Jeveka, Rixax Verhuur en Traffic Builders zijn genomineerd voor de trofee ‘Onderneming van het Jaar 2017’. Dit is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere.

De Almeerse bedrijven zijn geselecteerd door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven onder voorzitterschap van wethouder Mark Pol van Economische Ontwikkeling. De criteria die door de jury worden gehanteerd voor toekenning van deze prijs zijn onder andere het zien en benutten van marktkansen, bedrijfsresultaten en betrokkenheid bij de stad. De drie genomineerde bedrijven voldoen meer dan gemiddeld aan alle criteria.

Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het jaar wordt, maakt wethouder Pol bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op dinsdag 2 januari 2018. De winnaar van de titel Onderneming van het jaar 2017 ontvangt een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

De genomineerden

Jeveka is exclusief distributeur van zo’n vijftien toonaangevende merken en leverancier van meer dan vijftig gerenommeerde merken op het gebied van bevestigingsartikelen en gereedschappen. Jeveka staat dag en nacht klaar, ook via de webshop. Als een product niet leverbaar is, is er altijd wel een alternatief of een mogelijkheid om dat op maat te maken. Ook is het bedrijf een erkend leerbedrijf en biedt het stageplekken door de gehele organisatie. Het gaat bij Jeveka om kennis, snelheid en betrouwbaarheid in de levering van diensten.

Rixax Verhuur is een betrouwbare en servicegerichte verhuurpartner met een breed assortiment van diverse machines, gereedschappen en steigers. Ook is het bedrijf een gecertificeerd opleidingscentrum. De kracht ligt in de snelheid en kwaliteit van leveren en het hanteren van lage transportkosten. De grote servicegerichtheid en de connectie met de stad is in de gehele organisatie terug te vinden.

Traffic Builders is in januari 2001 opgericht als de eenmanszaak Tjeenk Willink Consultancy, vanuit de zolderkamer van de destijds 19-jarige oprichter Wolter Tjeenk Willink. In 2003 is de naam gewijzigd in Traffic Builders. Traffic Builders is uitgegroeid van zoekmachine-marketingspecialist naar een zogeheten ‘full funnel’ digital marketing bureau dat intelligente oplossingen op maat levert. Traffic Builders biedt studenten van Windesheim een minor aan in online marketing.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93