In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Almeerse veiligheidsbijeenkomst

Op dinsdag 14 november vindt de jaarlijkse veiligheidsdag plaats. Wilt u weten wat er met uw bedrijfsafval gebeurt?

Kom inspiratie opdoen tijdens de Almeerse Veiligheidsbijeenkomst en zie wat er met uw afval, restproducten en oude materialen gedaan kan worden. Maak bovendien kans op een handgemaakt BBQ- schort van Almeers gerecycled leer!

Programma

16.00 uur : Inloop met koffie/thee en iets lekkers
16.15 uur : Opening
16.20 uur : Uitreiking KVO -certificaten door burgemeester Franc Weerwind
16.40 uur : Bezoek markt en Netwerken
18.00 uur : Sluiting

Markt

Op de markt vindt u diverse bedrijven die u informatie kunnen geven op het gebied van recyclen, circulaire economie en veiligheid. Daarnaast zijn er informatiekramen van de politie, gemeentelijke brandveiligheid, stadsreiniging en stadstoezicht, Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Almere (SBBA)maar ook stands met bedrijven die laten zien hoe zij afvalstromen gebruiken voor nieuwe en originele mogelijkheden

U komt toch ook?

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op deze bijeenkomst (zowel VBA-leden als niet-leden zijn welkom). U kunt zich, tot uiterlijk vrijdag 10 november, aanmelden kan via www.almere.nl/veiligheidsbijeenkomst of via deze link.

Wilt u deze uitnodiging doorsturen naar uw buren? Ook zij zijn van harte welkom.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93