In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Oproep van het bestuur

De VBA reikt elk jaar diverse prijzen uit aan bedrijven die zich iets meer hebben onderscheiden dan de rest. Over enkele maanden is het weer zover. Zonder uw inbreng gaat het niet lukken, dus denk met ons mee!

Onderneming van het jaar

Voor de prijs “Onderneming van het jaar” die tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari wordt uitgereikt, vragen wij u om kandidaten aan te melden. Wie volgt Dimensio op! Suggesties moeten vóór 18 oktober aangedragen worden.
Eisen van de te nomineren bedrijven zijn: financieel gezond, echt iets betekenen voor Almere (in de breedste zin van het woord). Het hoeft niet per se een VBA lid te zijn.

Meest innovatieve bedrijf

Dan zijn we ook nog op zoek naar kandidaten voor de titel “Meest innovatieve bedrijf” in Almere wat voldoet aan het thema ‘Almere works for you’. Deze prijs zou op 20 september uitgereikt worden tijdens de Miljoenennotamiddag, maar vanwege onvoldoende kandidaten wordt ook deze prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Stagebedrijf van het jaar

Wij roepen u ook op om kandidaten te melden voor de prijs “Stagebedrijf van het jaar”. Deze titel wordt uitgereikt op 19 december tijdens de Kerstborrel. Graag vóór 10 oktober kandidaten voorstellen.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93