Oproep van het bestuur

De VBA reikt elk jaar diverse prijzen uit aan bedrijven die zich iets meer hebben onderscheiden dan de rest. Over enkele maanden is het weer zover. Zonder uw inbreng gaat het niet lukken, dus denk met ons mee!

Onderneming van het jaar

Voor de prijs “Onderneming van het jaar” die tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari wordt uitgereikt, vragen wij u om kandidaten aan te melden. Wie volgt Dimensio op! Suggesties moeten vóór 18 oktober aangedragen worden.
Eisen van de te nomineren bedrijven zijn: financieel gezond, echt iets betekenen voor Almere (in de breedste zin van het woord). Het hoeft niet per se een VBA lid te zijn.

Meest innovatieve bedrijf

Dan zijn we ook nog op zoek naar kandidaten voor de titel “Meest innovatieve bedrijf” in Almere wat voldoet aan het thema ‘Almere works for you’. Deze prijs zou op 20 september uitgereikt worden tijdens de Miljoenennotamiddag, maar vanwege onvoldoende kandidaten wordt ook deze prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Stagebedrijf van het jaar

Wij roepen u ook op om kandidaten te melden voor de prijs “Stagebedrijf van het jaar”. Deze titel wordt uitgereikt op 19 december tijdens de Kerstborrel. Graag vóór 10 oktober kandidaten voorstellen.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93