In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Eerste marktconsultatie op Floriade.nl

Deze week verschijnt de nieuwste editie van Azaken. Op de VBA-pagina laten we ons kritisch uit over de gang van zaken rond de aanbestedingen van de gemeente Almere en de Floriade BV.

Daarnaast spreken we de verwachting uit dat pas vanaf 2018 weer verdere aanbestedingen worden aangeboden.

Goede nieuws is dat we nu deels door de actualiteit zijn ingehaald. Vanuit de gemeente wordt deze week gestart met een openbare marktconsultatie, vooruitlopend op de latere aanbestedingen. Lokale en regionale ondernemingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de consultatie.

Dit eerste contact met de Almeerse ondernemers biedt basis voor vertrouwen in de stappen die de komende periode verder worden gezet. Op floriadekring.nl leest u alles over de marktconsultatie. En heeft u zich nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Floriadekring, meldt u zich dan snel aan.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93