In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Lancering VBA ICT kring

De VBA ICT kring gaat zich richten op kennisdeling over specifieke ICT thema’s zoals producten, diensten, wet- en regelgeving en processen.

Lancering en event

Op donderdagmiddag 2 november is de lancering van de ICT kring. Dit event richt zich vooral op managers of directieleden die een mandaat hebben voor ICT investeringen en op ICT deskundigen. Doel is om u op verfrissende wijze kennis te laten maken met een drietal zeer actuele onderwerpen, zoals:

  • de risico’s van onvoldoende beveiliging van (uw) bedrijfsinformatie en de oplossingen die voorhanden zijn.
  • e-commerce: meer info over elektronisch zakendoen. Ontdek de mogelijkheden hoe internet u kan helpen bij interacties met derden. Denk daarbij aan marketing, communicatie, in- en verkoop, betaling, logistiek en dienstverlening na verkoop.
  • cloud-computing: ontdek hoe de toegang tot, en het beheer van uw gegevens via internet ook veilig kan zijn, zonder afhankelijkheid van eigen hardware en beheer. Én ontdek de mogelijkheden om uw software via cloud-computing in een veilige omgeving beschikbaar te stellen voor uw klanten.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden voor het ICT-event.

Ook interesse in een actieve rol binnen de ICT kring?

Heeft u ambitie om zelf een actieve rol te spelen in de VBA-ICT-kring, neem dan contact op met Jan Denkers, coördinator VBA ICT-kring via

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93