Lancering VBA ICT kring

De VBA ICT kring gaat zich richten op kennisdeling over specifieke ICT thema’s zoals producten, diensten, wet- en regelgeving en processen.

Lancering en event

Op donderdagmiddag 2 november is de lancering van de ICT kring. Dit event richt zich vooral op managers of directieleden die een mandaat hebben voor ICT investeringen en op ICT deskundigen. Doel is om u op verfrissende wijze kennis te laten maken met een drietal zeer actuele onderwerpen, zoals:

  • de risico’s van onvoldoende beveiliging van (uw) bedrijfsinformatie en de oplossingen die voorhanden zijn.
  • e-commerce: meer info over elektronisch zakendoen. Ontdek de mogelijkheden hoe internet u kan helpen bij interacties met derden. Denk daarbij aan marketing, communicatie, in- en verkoop, betaling, logistiek en dienstverlening na verkoop.
  • cloud-computing: ontdek hoe de toegang tot, en het beheer van uw gegevens via internet ook veilig kan zijn, zonder afhankelijkheid van eigen hardware en beheer. Én ontdek de mogelijkheden om uw software via cloud-computing in een veilige omgeving beschikbaar te stellen voor uw klanten.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden voor het ICT-event.

Ook interesse in een actieve rol binnen de ICT kring?

Heeft u ambitie om zelf een actieve rol te spelen in de VBA-ICT-kring, neem dan contact op met Jan Denkers, coördinator VBA ICT-kring via

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93