Uitnodiging bedrijfsbezoek Knipscheer

Wist u dat het Upcycle Center Almere uniek is in Nederland en is gebouwd van afval van een aantal gesloopte gebouwen in Almere Haven, waaronder het zwembad?

Het is een eerste stap naar een stad zonder afval. Die ambitie wil Almere in 2020 waarmaken. Graag nodigen Knipscheer en VNO-NCW Flevoland u uit voor een toelichting op dit duurzame project. U bent van harte welkom bij de uitvoerder van dit project, Knipscheer Infrastructuur, op donderdag 14 september.

Knipscheer Infrastructuur

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf, opgericht in 1980, op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken inclusief civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim 20 miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in de gehele provincie Flevoland en omgeving de technische werken uit.

Het verhaal achter Knipscheer Infrastructuur en het Upcycle Center Almere

Naast de daadwerkelijke uitvoering van projecten is Knipscheer Infrastructuur ook steeds vaker betrokken bij het ontwerp en de voorbereiding van projecten. We worden ontvangen in het Upcycle Centre Almere. Directeur René Knipscheer zal ons bijpraten over de visie en het verhaal achter de organisatie en de doelstelling van Knipscheer Infrastructuur. Ook gaat René Knipscheer in op de duurzame aanpak van Upcycle Center. Sandor Bendeler van de gemeente Almere verzorgt een presentatie over het afvalverwerkingscentrum Upcycle Center Almere met een toelichting op het project, het pand en het upcyclen. In het Upcycle Center Almere wordt echt alles gerecycled. Na afloop krijgt u een rondleiding door het Upcycle Center.

Programma donderdag 14 september 2017

15.30 – 16.00 uur Ontvangst met koffie/thee
16.00 – 16.10 uur Welkom
16.10 – 16.30 uur Presentatie door René Knipscheer, directeur Knipscheer Infrastructuur
16.30 – 16.50 uur Presentatie door Sandor Bendeler, hoofd Hergebruik gemeente Almere
16.50 – 17.30 uur Rondleiding
17.30 – 18.00 uur Netwerkgelegenheid met hapje en drankje

Locatie

Upcycle Center Almere
De Steiger 113
1351 AK ALMERE HAVEN

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet of via e-mail bij Natasja Luten (). Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Knipscheer Infrastructuur

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93