In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Uitnodiging bedrijfsbezoek Knipscheer

Wist u dat het Upcycle Center Almere uniek is in Nederland en is gebouwd van afval van een aantal gesloopte gebouwen in Almere Haven, waaronder het zwembad?

Het is een eerste stap naar een stad zonder afval. Die ambitie wil Almere in 2020 waarmaken. Graag nodigen Knipscheer en VNO-NCW Flevoland u uit voor een toelichting op dit duurzame project. U bent van harte welkom bij de uitvoerder van dit project, Knipscheer Infrastructuur, op donderdag 14 september.

Knipscheer Infrastructuur

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf, opgericht in 1980, op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken inclusief civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim 20 miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in de gehele provincie Flevoland en omgeving de technische werken uit.

Het verhaal achter Knipscheer Infrastructuur en het Upcycle Center Almere

Naast de daadwerkelijke uitvoering van projecten is Knipscheer Infrastructuur ook steeds vaker betrokken bij het ontwerp en de voorbereiding van projecten. We worden ontvangen in het Upcycle Centre Almere. Directeur René Knipscheer zal ons bijpraten over de visie en het verhaal achter de organisatie en de doelstelling van Knipscheer Infrastructuur. Ook gaat René Knipscheer in op de duurzame aanpak van Upcycle Center. Sandor Bendeler van de gemeente Almere verzorgt een presentatie over het afvalverwerkingscentrum Upcycle Center Almere met een toelichting op het project, het pand en het upcyclen. In het Upcycle Center Almere wordt echt alles gerecycled. Na afloop krijgt u een rondleiding door het Upcycle Center.

Programma donderdag 14 september 2017

15.30 – 16.00 uur Ontvangst met koffie/thee
16.00 – 16.10 uur Welkom
16.10 – 16.30 uur Presentatie door René Knipscheer, directeur Knipscheer Infrastructuur
16.30 – 16.50 uur Presentatie door Sandor Bendeler, hoofd Hergebruik gemeente Almere
16.50 – 17.30 uur Rondleiding
17.30 – 18.00 uur Netwerkgelegenheid met hapje en drankje

Locatie

Upcycle Center Almere
De Steiger 113
1351 AK ALMERE HAVEN

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Ledennet op de website www.vno-ncwmidden.nl/ledennet of via e-mail bij Natasja Luten (). Kent u een ondernemer of eindverantwoordelijke in het bedrijfsleven die benieuwd is naar de activiteiten van VNO-NCW Midden? Nodig hem of haar uit als uw introducé voor deze bijeenkomst.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We zijn te gast bij Knipscheer Infrastructuur

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93