In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Dirk Jan Verdoorn nieuwe voorzitter BKL

Op de algemene ledenvergadering van de Bedrijfskring Lelystad (BKL) is donderdagmiddag Dirk Jan Verdoorn (56) unaniem gekozen als voorzitter van de Bedrijfskring Lelystad.

Verdoorn is directeur van Verdoorn Bedrijfstrainers, een opleidingsbureau dat al 25 jaar actief is en training en coaching verzorgt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling o.a. voor medewerkers van woningbouwcorporaties.

Dirk Jan Verdoorn is de opvolger van Andries Greiner, die de BKL zes jaar heeft geleid.

De ALV werd gecombineerd met een bedrijfsbezoek aan PromoTrade, waar de leden konden zien dat de voorbereidingen voor kerst(pakketten en -attenties) al in volle gang is. Ongeveer 80 leden woonden de bijeenkomst bij.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93