Comakerships gezocht

Windesheim Flevoland is dringend op zoek naar opdrachtgevers voor de Comakerships. Vlak voordat de vakantie begint willen zij u nog verzoeken om na te denken of u in september en oktober ruimte heeft voor een half jaar voor onze studenten.

Windesheim wil de studenten graag een handje helpen en richten daarom dit verzoek aan u voor de volgende Comakerships:

  • In september start de onderzoeksstage (comakership) Risk en in oktober een individuele oriëntatiestage (2e jaars). De Oriëntatiestage is een praktijkopdracht voor tweedejaars studenten Bedrijfseconomie van Windesheim Flevoland. Tijdens deze stage maken de studenten, in 10 weken van 2 dagen per week, binnen een organisatie kennis met bedrijfseconomische aspecten (oktober – december). Dit vindt bij voorkeur plaats op een financiële afdeling. Het doel van deze oriëntatiestage is kennis te maken met het functioneren van een financiële afdeling.
    Beschrijving Orientatie-stage Bedrijfseconomie Windesheim Flevolandf
    Beschrijving praktijkopdracht BE Comaker Risk
  • Voor organisaties die een HR vraagstuk hebben, HR processen willen optimaliseren of op basis van HR data een verandering in het HR beleid willen doorvoeren. Voor deze bedrijven is dit een mooie en uitgelezen kans om met een frisse blik een gedegen onderzoek te laten doen door studenten en daarmee de eerste stap te zetten! In deze flyer Comakership HR Analytics 2017-2018 treft u meer informatie en verwijzing naar de contactpersoon om verdere afspraken te maken over de Comakership. Mochten jullie zelf geen mogelijkheid hebben in de organisatie, dan hierbij het verzoek om  “Comakerships”  in jullie netwerk onder de aandacht te brengen! Meer info: Flyer Comakership 2017
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93