In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Comakerships gezocht

Windesheim Flevoland is dringend op zoek naar opdrachtgevers voor de Comakerships. Vlak voordat de vakantie begint willen zij u nog verzoeken om na te denken of u in september en oktober ruimte heeft voor een half jaar voor onze studenten.

Windesheim wil de studenten graag een handje helpen en richten daarom dit verzoek aan u voor de volgende Comakerships:

  • In september start de onderzoeksstage (comakership) Risk en in oktober een individuele oriëntatiestage (2e jaars). De Oriëntatiestage is een praktijkopdracht voor tweedejaars studenten Bedrijfseconomie van Windesheim Flevoland. Tijdens deze stage maken de studenten, in 10 weken van 2 dagen per week, binnen een organisatie kennis met bedrijfseconomische aspecten (oktober – december). Dit vindt bij voorkeur plaats op een financiële afdeling. Het doel van deze oriëntatiestage is kennis te maken met het functioneren van een financiële afdeling.
    Beschrijving Orientatie-stage Bedrijfseconomie Windesheim Flevolandf
    Beschrijving praktijkopdracht BE Comaker Risk
  • Voor organisaties die een HR vraagstuk hebben, HR processen willen optimaliseren of op basis van HR data een verandering in het HR beleid willen doorvoeren. Voor deze bedrijven is dit een mooie en uitgelezen kans om met een frisse blik een gedegen onderzoek te laten doen door studenten en daarmee de eerste stap te zetten! In deze flyer Comakership HR Analytics 2017-2018 treft u meer informatie en verwijzing naar de contactpersoon om verdere afspraken te maken over de Comakership. Mochten jullie zelf geen mogelijkheid hebben in de organisatie, dan hierbij het verzoek om  “Comakerships”  in jullie netwerk onder de aandacht te brengen! Meer info: Flyer Comakership 2017
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93