• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - deVloer genomineerd
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - deVloer genomineerd
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - deVloer genomineerd
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - deVloer genomineerd

deVloer genomineerd

deVLOER genomineerd voor de Nationale Meeting Award

 

meeting-awarddeVLOER, de vergaderlocatie van VBA​-lid Anne Kien is wederom genomineerd voor een prijs in de evenementenbranche. In 2014 werd de locatie al uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van Nederland en later dat jaar won het de publieksprijs voor meetinglocaties. Dit keer is het Almeerse bedrijf genomineerd voor de Nationale Meeting Award in de categorie Small, welke op 18 februari 2016 uitgereikt zal worden op de EvenementContactbeurs in RAI Amsterdam.

Uit alle inzendingen zijn negen locaties genomineerd welke begin februari worden bezocht door een lid van de vakjury. De vakjury bestaat uit Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl (categorie small), Michiel Smilde van Eventerim (categorie medium) en Trees Overkamp van Cygnea (categorie large). Zij zullen aan de hand van een lijst met 20 criteria de locaties beoordelen. Ook zullen er video-opnames voor een pitch van een minuut worden gemaakt. Voor het voldoen aan de eisen en de pitch delen de juryleden opnieuw punten uit die bij de tussenscore zullen worden opgeteld.

Maar het is niet alleen de jury die bepaalt wie er gaat winnen. U kunt zelf van maandag 25 januari tot en met donderdag 18 februari 12.00 uur via www.nationalemeetingaward.nl uw stem uitbrengen op uw favoriete locatie. Het reeds behaalde aantal punten, de beoordeling van de jury én het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de winnaar per categorie.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection