Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart

 BTZ_IMG_0816 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart

Donderdag 7 juli was Aannemingsbedrijf BTZ gastheer van de jaarlijkse bijeenkomst van de VBA Kring de Vaart. Ondernemers van de Vaart werden geïnformeerd over de inspanningen van VBA, politie en de gemeente Almere om het bedrijventerrein te verbeteren en met name de veiligheids- en parkeerproblemen met vrachtwagens op te lossen.

Ook werd er nader ingegaan op het afketsen van de oprichting van de BIZZ-de Vaart. De VBA gaat echter wel in samenwerking met de Gemeente verder met het verbeteren van het bedrijventerrein in combinatie met de subsidies die zij vanuit de provincie hebben gekregen. Vooral de aansluiting van het gehele bedrijventerrein op glasvezel kan voor een structurele verbetering gaan zorgen. Ook aanpak van versleten wegen en maken van extra parkeerplaatsen hebben hoge prioriteit.

Tenslotte was er een presentatie van Bas Baartman, namens BTZ en BOL kreditank, over de planning van de ontwikkeling van een centraal voorzieningenpunt op de Brugplein. BOL is van plan een nieuw onbemand tankstation te bouwen en BTZ een combinatiegebouw met horeca, winkeltje, vergader/kantoorruimtes, hotel, fitness en eventueel een kinderdagverblijf, die moet voorzien in de behoeftes van de ondernemers van de Vaart. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige en heerlijke bbq buiten op de werf van BTZ.

Met dank aan Christel Peppelenbos van BTZ voor tekst en foto's.

thumb_BTZ_IMG_0810 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0811 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0812 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0813 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0814 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0815 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0816 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0817 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart thumb_BTZ_IMG_0818 Vereniging Bedrijfskring Almere - Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93