Nog geen BIZ De Vaart

almere de vaart

Eerste ronde niet succesvol.

De nieuwe Wet op de bedrijveninvesteringszone maakt het mogelijk dat ondernemers van een bedrijventerrein of een winkelgebied een stichting of vereniging oprichten en daarmee taken gaan uitvoeren die voor dat gebied van groot belang zijn. Op initiatief van VBA bedrijfskring De Vaart is geprobeerd een eerste BIZ vorm te geven. (Nog) niet met het gewenste resultaat.

Lees meer

Initiatief BIZ De Vaart

vaart2

Op woensdag 23 september 2015 hebben wethouder Mark Pol (economische Ontwikkeling en Financiën) en Dolf Luning (Factory manager Yakult) de Uitvoeringsovereenkomst BIZ ondertekend op het Ondernemersplein Almere. Het BIZ is een initiatief van ondernemers van de VBA bedrijfskring De Vaart.

Lees meer

Nieuwsbrief Bedrijventerrein De Vaart

In deze nieuwsbrief brengt de VBA Kring De Vaart u op de hoogte van alles wat er gebeurt op ons bedrijventerrein. Omdat er belangrijke ontwikkelingen zijn, willen we deze nieuwsbrief zo breed mogelijk verspreiden, dus ook onder niet VBA-leden. We hebben hiertoe lang niet alle emailadressen van de ondernemers op De Vaart, dus voelt u zich vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar iedereen die u kent op De Vaart!

Lees meer

Jaarlijkse bijeenkomst De Vaart

 BTZ_IMG_0816 Vereniging Bedrijfskring Almere - Nieuws De Vaart

Donderdag 7 juli was Aannemingsbedrijf BTZ gastheer van de jaarlijkse bijeenkomst van de VBA Kring de Vaart. Ondernemers van de Vaart werden geïnformeerd over de inspanningen van VBA, politie en de gemeente Almere om het bedrijventerrein te verbeteren en met name de veiligheids- en parkeerproblemen met vrachtwagens op te lossen.

Lees meer

Uitreiking certficaat KVO-B

veiligheidsdag randstad1

Op 10 november is het certificaat Keurmerk Velig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) uitgereikt aan de Voorzitter van de Kring Randstad. De uitreiking was tijdens de Veiligheidsdag, georgainseeerd door de Gemeente Almere. De uitreiking werd gedaan door de Projectleider KVO-B Nederland​, Onno Keuker van MKB Nederland.​​

Lees meer

150.000ste bezoeker in Yakult fabriek​

150000e bezoeker Yakult

Op 20 juli 2015 heeft Yakult de 150.000ste bezoeker op de Europese productielocatie in Almere ontvangen. Sinds de opening van de fabriek in 1994 komen jaarlijks duizenden bezoekers om het productieproces te zien en alles over de 80 jarige geschiedenis te horen.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93