VBA ICT KRING steunt ItLympics bij Windesheim

ILLUSTRATIE_IT_LYMPICS Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA ICT KRING steunt ItLympics bij Windesheim

Na de succesvolle kick-off van de VBA ICT Kring begin november bij UNet, vorderen de plannen voor volgende bijeenkomsten. We gaan daarbij verdieping zoeken op de thema’s die op de kick-off werden gepresenteerd. 


Informatiebeveiliging, en in het bijzonder AVG/GDPR zal op 8 maart aan bod komen. De nieuwe wetgeving is per 28 mei 2018 van kracht en het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de consequenties en de te nemen maatregelen. Voor details zie de VBA agenda “VBA ICT-kring organiseert seminar Security Awareness”. Vervolgens komen Cloud en E-commerce aan bod. De exacte data en locaties van de twee sessies zullen wij communiceren zodra daar duidelijkheid over is.”

Verder zijn we als ICT-kring bezig met ondersteuning van de zogenaamde ItLympics bij hogeschool Windesheim Flevoland. Meer informatie over het programma en alles rondom de ItLympics vindt u hier.

29 januari - 2 februari 2018

Dit is een sportief ICT evenement waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, mede ondersteund door de VBA ICT-kring. Een week lang strijden een groot aantal teams van eerstejaars ICT studenten om het beste resultaat bij de realisatie van een aantal ICT projecten. De ItLympics worden gehouden in Almere-Stad van 29-januari t/m 2 februari. Op 2 februari willen we rondom de sluitingsceremonie een bijeenkomst voor de ICT-kring plannen.

Meer nieuws volgt medio januari.
Wilt u meedoen in de vorm van sponsoring of een project, neem dan contact op met Jan Denkers,  Zo helpen we weer een beetje mee Almere een ICT smoel te geven!

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93