In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers. Lees hier onze redactie-richtlijn.

Nieuws en berichten!   lees meer

In de nieuwsweergave van de VBA vindt u berichten van binnen en buiten de VBA. Het nieuws hoeft niet per se nieuw nieuws te zijn, het mag zeker een niet-actueel bericht zijn, als het maar van belang is voor ondernemers.

Er zijn twee nieuwsstroom bronnen: actieve leden en de redactiecommissie.

  • Actieve leden zijn VBA leden die in een VBA-kring, themakring of commissie actief zijn. Elk beschikt over een eigen tak op de VBA portal (onder het menu netwerk). Actieve leden hebben de mogelijkheid een bericht op de portal te plaatsen in hun eigen tak.
  • De redactiecommissie plaatst bijzondere berichten, jaagt anderen aan om met berichtgeving te komen en houdt de vinger aan de pols.

De belangrijkste of meest actuele van alle berichten (uit alle categorieën) verschijnen automatisch op de voorpagina en op de nieuwspagina verschijnen er een stuk of 10.

Richtlijn

De redactie heeft een richtlijn opgesteld waardoor het voor iedereen duidelijk is waaraan een bericht zou moeten voldoen om in aanmerking te komen. Nochtans heeft de redactie het beslisrecht over plaatsing. Voldoet uw bericht niet aan de richtlijn, maar denkt u dat het er toch op moet, neem snel contact op, dan kijken we of er een mouw aan te passen is.

Voor meer informatie over de berichtenstroom of om nieuwsberichten of activiteiten aan te leveren, neemt u contact op met de redactiecommissie via .

 

Workshop Arbeidsrecht

Na het succes van vorig jaar hebben wij, VBA HR-kring,  wederom in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) een leuke, informatieve workshop ontwikkeld voor onze VBA leden.

Wij willen u van harte uitnodigen voor deze informatieve workshop Actualiteiten Arbeidsrecht. De workshop vindt plaats op donderdag 2  november 2017 bij De Haan Advocaten & Notarissen.

Het programma ziet er als volgt voor u uit:

15:15 – 15:30 Inloop
15:30 – 17:30 Workshop actualiteiten arbeidsrecht gegeven door S. Rötscheid en mr. T. van der Baan van De Haan advocaten
17:30 – 18:30 Netwerkborrel

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De zieke werknemer
  • De nieuwe Arbowet (gewijzigde wetgeving)
  • Privacy wetgeving / Wet persoonsbescherming
  • Keten Aansprakelijkheid
  • Actuele jurisprudentie.

Wij hopen u graag weer te mogen ontmoeten, maar wees wel op tijd met aanmelden, want er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar voor deze kosteloze workshop.

Met vriendelijke groet, 

Angelique Lankreijer
Anita van Breemen
Anne Douma
Janita van Tongeren
Karin Siebeling

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93