Kennisbijeenkomst Ontwikkelingen en actualiteiten in het arbeidsrecht

De VBA Themakring HR en Cleerdin & Hamer Advocaten nodigen u uit voor deze kennisbijeenkomst op 7 februari 2019.

Het arbeidsrecht is volop in beweging. Na de intrede van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 is er weer veel veranderd en komt er alweer nieuwe wetgeving op u af. Welke wijzigingen zijn al ingegaan en welke veranderingen komen nog?

Lees meer

VBA HR Kring organiseert Seminar AVG & Letselschade bij De Haan Advocaten

Met prachtig weer en hoge temperatuur buiten, was het op vrijdag 20 april bij De Haan Advocaten goed vertoeven in een heerlijke verkoelde ruimte voor de kennissessie “AVG en Letselschade”. De advocaten Harm-Jan Berends en Sigriet Jongstra presenteerde hun verhaal aan de ruim 35 deelnemers. Een middag met een vol programma en twee interessante items, waar bijna elke werkgever mee te maken heeft. Het is inmiddels al de derde keer dat de HR kring van de VBA in samenwerking met De Haan, een succesvolle gezamenlijke bijeenkomst organiseerde voor VBA-leden uit het HR werkveld en overige geïnteresseerden.

Lees meer

Kennissessie LETSELSCHADE en AVG (“de nieuwe Privacywet”)

Tijdens de bijeenkomst eind vorig jaar, die De Haan in samenwerking met het VBA organiseerde, kwam het onderwerp Letselschade voorbij. In deze kennissessie, georganiseerd vanuit de samenwerking met de VBA HR-themakring, zal De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) de deelnemers informeren over “Letselschade” en een hot item “de AVG”.

Wij willen u van harte uitnodigen voor deze informatieve kennissessie Letselschade en AVG. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 15 maart 2018 bij De Haan Advocaten & Notarissen te Almere.

Lees meer

Workshop Arbeidsrecht

Na het succes van vorig jaar hebben wij, VBA HR-kring,  wederom in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) een leuke, informatieve workshop ontwikkeld voor onze VBA leden.

Lees meer

Candidatemarketing

Onlangs publiceerde het Financieel Dagblad het artikel Warm welkom voor de sollicitant, VBA-lid Aaltje Vincent heeft hier haar bijdrage aan gegeven. Op een schaarse arbeidsmarkt moeten we alles uit de kast halen om de juiste sollicitanten aan te trekken!

Bent u ook zo benieuwd hoe we als organisatie de beste kandidaat aan tafel krijgen en wat de sollicitant nu écht beweegt in het solliciteren? Dan is dit een mooie kans om kosteloos deel te nemen aan de kennissessie Candidatemarketing. 

Lees meer

Workshop Gedraag je van de VBA Themakring HR in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten

De workshop ‘Gedraag je’ wordt op vrijdag 8 juni georganiseerd vanuit de Themakring HR van de VBA in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten. Bent u HR professional en/of verantwoordelijk voor het HR-beleid en uitvoering binnen uw organisatie dan nodigen wij u van harte uit om geheel kosteloos deel te nemen aan deze informatieve workshop die gegeven wordt door Mr. Shasta Rötscheid en Mr. Cor de Lange, beiden arbeidsrechtspecialisten van Cleerdin & Hamer advocaten.

Lees meer

VBA HR themakring organiseert 'Gedraag je', een workshop over ongewenst gedrag op de werkvloer

De VBA Themakring HR nodigt VBA leden (en overige geïnteresseerden) uit voor de bijeenkomst ‘ Ongewenst gedrag op de werkvloer’.

Als werkgever komt het u ongetwijfeld bekend voor. Uw personeel stuurt gedurende de werkdag met regelmaat even een whatsappje naar het thuisfront, bekijkt zijn of haar Facebookpagina meermalen per dag of maakt wel eens een printje voor privégebruik. Dat is meestal geen probleem, maar wat als dit naar uw mening teveel tijd in beslag gaat nemen? Of wat gebeurt er als een medewerker bij u komt klagen over een andere collega die grensoverschrijdend gedrag vertoont (#metoo)? 

Lees meer

Presentaties HR Symposium

Als we terugkijken op donderdag 22 juni “The Next HR (R) Evolution”, dan kijken we terug op een geslaagd symposium. Deze middag bracht ons vele, nieuwe inzichten. Hopelijk kijken jullie er net zo positief op terug als wij. 

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93