• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Televisie Podium voor Almeerse bedrijven
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Televisie Podium voor Almeerse bedrijven
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Televisie Podium voor Almeerse bedrijven
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Televisie Podium voor Almeerse bedrijven

Televisie Podium voor Almeerse bedrijven

De Tafel Op 2 is een talkshow met Almeerse gasten die praten over allerlei Almeerse onderwerpen: maatschappij, cultuur, archeologie, sport, gezondheidszorg, politiek…….. je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt over gesproken aan De Tafel Op 2. In dit spraakmakende programma, dat elke maand in het WTC wordt opgenomen, wordt binnenkort ook een podiumgeboden aan Almeerse ondernemers.

Tijdens de opnames van het televisieprogramma De Tafel Op 2 wordt (tenminste 5 minuten) specifiek en exclusief aandacht besteed aan het bedrijf/product van de ondernemer die als gast aanwezig is, waarbij ook een aantal foto’s van diens bedrijf/product in beeld wordt gebracht. Het product kan natuurlijk ook aan de overige gasten aan tafel en/of het aanwezige publiek worden aangeboden indien het zich daartoe zou lenen. Kortom: een advertorial waarbij de ondernemer zijn bedrijf/product met een mooi verhaal onder de aandacht van de televisiekijker brengt. Het programma wordt vervolgens gedurende 2 weken 8 keer per dag uitgezonden en zal in tweede instantie ook in de daarop volgende maanden worden herhaald.

Voor meer informatie m.b.t. prijzen van televisiecommercials en/of televisie advertorials kunnen geïnteresseerden contact opnemen met 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere