• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Saporito
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Saporito
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Saporito
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Saporito

Saporito

In onze rubriek Leden stellen zich voor, bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, gaan bestaande leden interviewen en hun bijdragen vinden jullie terug in deze rubriek. Je kunt dus een telefoontje of bezoekje van hen verwachten of benaderd worden voor een afspraak tijdens een Zakenuurtje!

Het eerste interview is gehouden met Ron van Velzen van Saporito.

Wie ben je?
Ik ben Ron van Velzen. Samen met mijn vrouw Karina run ik Saporito lunchservice, maar bij VBA evenementen zul je mij het meest tegen komen.

Kun je ons iets vertellen over je bedrijf en jouw functie daarin?
Saporito is een L unch B ezorg S ervice. Wij verzorgen voor zakelijke klanten in heel Almere luxe broodjes en dranken die dan (mits voor 10.30 uur besteld) met de lunch worden geleverd. Het maakt daarbij niet uit of het om één of tweehonderd broodjes gaat.We proberen zo duurzaam mogelijk te werken. De broodjes worden geserveerd op herbruikbare schalen en verpakt in karton, de bijbehorende dranken in glazen flessen. Er wordt zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van plastic. Karina neemt het grootste deel van de productie voor haar rekening, Ik (Ron) de acquisitie, orderverwerking en administratie. Daarnaast hebben we nog 1 medewerker, 1 stagiaire en twee chauffeurs voor de bezorging. We zijn 6 jaar geleden gestart met een verkoopwagen bij station Almere Poort. Daar waren we afhankelijk van forenzen die voornamelijk rond de ochtend en middagspits kwamen. We besloten daarop de rest van de dag in te vullen met het bezorgen van luxe broodjes. Dat nam zo’n vlucht dat we de verkoopwagen weg hebben gedaan en onze intrek hebben genomen in gebouw the Cube aan de Veluwsekant. Nu bestaan wij van deze bezorgservice en faciliteren we een bedrijfs lunchrestaurant voor een groot internationaal bedrijf in Almere. Natuurlijk kunnen klanten ook bij ons in the Cube van een lunch genieten.

Waar word je blij van?
Het feit dat onze opzet succesvol is en we beiden kunnen bestaan van dit bedrijf maakt me blij. Daarnaast steken we in de weekenden veel tijd in het gezin. We hebben twee voetballende kinderen, een zoon en een dochter, die we begeleiden en daarnaast nemen we sinds kort de shirtsponsorin g voor onze rekening. De zomermaanden brengen we graag door in ons chalet in Gelderland. Dichtbij genoeg om tussentijds te kunnen werken. Ver weg genoeg om te kunnen ontspannen.

Wat trekt je aan in de VBA en wat zoek je voor jezelf?
Ik ben bij de VB A gekomen via een ander lid, dat mij voorgesteld heeft aan Hank. Voor mijn bedrijf zijn zakelijke contacten in Almere belangrijk.

Wat heb je te bieden?
Ik heb een leuke aanbieding voor VBA leden: Om kennis te kunnen maken met onze service en kwaliteit bieden we een gratis mini proeverij van 4 kwart broodjes met divers beleg. Interesse? Neem even contact met ons op via de website, www.lunchbezorgservicealmere.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere