VBA Themakring MVO bijeenkomst "Een groene werkomgeving motiveert!"

De Themakring MVO van de VBA nodigt u, in goede samenwerking met de Gemeente Almere, op 11 maart van harte uit voor de netwerkbijeenkomst ‘Een groene werkomgeving motiveert’. Centraal in deze bijeenkomst staat de vraag hoe groen en ecologie kunnen bijdragen aan het bedrijfsimago of een gezonde werkomgeving.

Wij laten ons deze middag inspireren door verschillende sprekers zoals: onderzoeker Robbert Snep van Wageningen Environmental Research – gepromoveerd op dit onderwerp en betrokken bij de transformaties naar groene bedrijventerreinen-, een gedreven ondernemer die groen en ecologie de ruimte heeft gegeven. En we laten ons rondleiden op het groendak van het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis.

Daarnaast zijn professionals van Almeerse origine aanwezig om hun kennis, ervaring en stimuleringsmogelijkheden van natuurinclusief bouwen met u te delen. Zoals: Polygum, DVG-group, Arc2-architecten etc. Ook zal er gelegenheid zijn om ter plaatste een analyse te op te vragen over de eigen specifieke locatie. En natuurlijk is er volop gelegenheid voor het netwerken met elkaar en de sprekers.

We organiseren deze themakring dit keer samen met de ecologen van de gemeente Almere. Die momenteel werken aan een nieuwe visie op de ecologie voor onze stad, waarbij zij willen weten wat er in de stad ‘leeft’.

Klik hier voor het volledige programma en om in te schrijven.

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93