Help het Almeers Jeugd Symfonie Orkest naar Malta!

Concerten in het Concertgebouw, educatieve schoolvoorstellingen, intensieve studieweekenden en vooral een hoop muzikaliteit! Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest heeft een geweldig jubileumjaar achter de rug. Om het feest compleet te maken gaat het orkest in juli 2020 op concertreis naar Malta, om daar hun passie voor muziek te delen op 5 unieke en prachtige concertlocaties. U kunt ze helpen, door middel van een donatie, naar deze bijzondere bestemming te gaan!

Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) -het toporkest van Stichting AJSO- is een orkest voor jongeren vanaf 14 jaar die graag samen muziek maken. Het hoofdmotto van het orkest is met enthousiasme, veel plezier en expressie musiceren. Het repertoire varieert van klassieke werken tot moderne filmmuziek en vormt altijd een uitdaging, om zo een steeds hoger muzikaal niveau te bereiken. Het AJSO geeft ongeveer tien concerten per jaar, met als hoogtepunt het jaarlijkse matineeconcert.

Het AJSO bestaat al ruim 30 jaar en dat is niet voor niks: door het steeds hoger wordende muzikale niveau en de fijne teamspirit zijn de leden razend enthousiast over hun orkest. Tijdens de tournee naar Malta worden er concerten gegeven op 5 unieke locaties, om zo Nederland -en in het bijzonder Almere- in het buitenland op de kaart te zetten. Daarnaast zullen we de logistieke en muzikale uitdagingen tijdens de reis samen aangaan. Dit biedt een unieke kans om van elkaar te leren, zowel op persoonlijk als op muzikaal gebied.

Een concertreis met meer dan 80 orkestleden kost heel veel geld. Om deze reis en het verblijf te betalen ondernemen ze zelf extra acties. Het AJSO is een van de goede doelen bij de Vriendenloterij, de orkestleden geven prachtige huiskamerconcerten, er wordt gecollecteerd voor het Prins Bernard Cultuurfonds, ze organiseren een loterij en de orkestleden betalen een eigen bijdrage. Ze zijn er echter nog niet dus hebben ze ook uw hulp nodig! Iedere bijdrage vanaf €10,- is welkom, want alle beetjes helpen. Bovendien kunt u als bedankje kiezen voor een aantal mooie tegenprestaties. Doneren zonder tegenprestatie mag uiteraard ook.

Alvast bedankt!

Voor meer informatie over het orkest en de Stichting AJSO kijkt u op www.stichtingajso.nl

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93