VBA Themakring ICT bijeenkomst “How Cybersecurity can boost your business”

Deze ICT VBA Themakring sessie maakt onderdeel uit van de Inspiration Academy for Business, Boost IT van Ultimum en Almere City FC en wordt georganiseerd op 2 maart 2020 bij FC Almere City.

Vanuit het thema Boost It, wordt ook gekeken naar de kansen die de mondiale bedreigingen op het gebied van Cybersecurity biedt. Hoe draagt Cybersecurity bij aan je doelstellingen? Wat kan je doen om je organisatie scherp te krijgen? Hoe helpt dit in commerciële zin? Deze keer kiezen we om het onderwerp aan de orde te stellen als een káns, en niet als een noodzakelijke “last” zoals het vaak wordt ervaren. Juist door beveiliging goed in te richten en uw klant daarin mee te nemen kan het uw resultaat een boost geven.

Rodrigo Soto, CEO van Ultimum, gaat ons vertellen hoe dat kan. Naast dit onderwerp komen ook nog andere interessante onderwerpen aan de orde over hoe je een organisatie kan laten groeien. VBA leden zijn uitgenodigd om ook die sessies bij te wonen.

Wilt u van 50 naar 100 man personeel groeien? Uw omzet en daarmee gelijk uw marge serieus laten plussen? Of heeft u vragen hoe u uw sales en marketing efforts bijvoorbeeld beter op een lijn krijgt? Deze en meer van dit soort vragen worden beantwoord. Bereid uw challenge voor en ga met de business boosters direct aan de slag. Laat u vooral inspireren!

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.  

logo VBA  Ultimum logo Handgeschreven  Almere City FC

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93