Bedrijf Prestatie Index scan BizzModell

BizzModell Vereniging Bedrijfskring Almere - Bedrijf Prestatie Index scan BizzModell

Samen met de Techtnisch Universiteit Twente heeft VBA lid BizzModell de Bedrijf Prestatie Index scan ontwikkeld. Daarmee wordt het cholesterol gehalte van bedrijven of eigenlijk een soort BMI (body mass index) gemeten. Ze kunnen zo zien of er adaptievermogen is binnen een bedrijf, of ze zich kunnen aanpassen en of het verdienmodel geen risico loopt.

Als pilot willen zij onder 10 tot 15 MKB bedrijven uit Almere de scan laten uitvoeren. Voorwaarde is dat die bedrijven groter zijn dan 15-20 FTE. We informeren u hierover zodra er meer nieuws bekend is.

Waarom? Ervaring leert dat de meeste ondernemers hun dak niet repareren als de schon schijnt. Almere is een MKB+ en ZZP stad. Als de economie gaat hoesten en proesten, dan moeten de bedrijven niet het loodje leggen, maar zich aanpassen als een kameleon aan de nieuwe werkelijkeid.

Er is een afgeslankte vorm van de scan beschikbaar op de website van BizzModell, klik daarvoor hier. Daarmee kunnen ondernemers gratis een scan doen en zien ze direct of hun bedrijf tegen een stootje kan. 

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93