Kickoff VBA Themakring 'Innovatie in Vastgoed'

Donderdag 16 januari jongstleden werd op Steiger 24 in Almere Haven de eerste VBA bijeenkomst gehouden van de VBA Themakring ’Innovatie in vastgoed’. We kregen daarbij tevens een kijkje in de keuken bij Points Made, een initiatief van Mia Stik: circulaire fashion met een verhaal. Anders kijken naar materialen, inkoop en businessmodellen. Mia innoveert, iets dat wij met onze kring ook in vastgoed doen.

Primeur
Op Steiger 24 gebeurt veel. Jim van der Wardt (TheCrazySmile / Makers van Almere) is onze gastheer. Hij geeft samen met Muriël van der Wal (Meermin: meer bewust – minder rommel) de mogelijkheid aan VBA leden om bij te dragen aan een etalage voor duurzaam bouwen in de vorm van een doorsnede van een huis. Het huis is de etalage voor de producten van Meermin en laat tegelijkertijd zien wat circulair en duurzaam bouwen is. Het eerste moment dat het publiek de demo kan zien is op 7 en 8 februari tijdens het Steigerfestival. Daar tonen we de eerste contouren, maar Steiger 24 zal voor langere tijd de plek zijn waar een duurzame demo-woning doorsnede te zien is met circulaire en duurzame materialen.

Uiteindelijk is de ambitie om de demo om te zetten in een echt gebouw. Dus, wil je bijdragen aan deze innovatie, meld je dan bij deze nieuwe themakring () en natuurlijk tot ziens op het Steigerfestival op 7 en 8 februari. De VBA themakring “Innovatie in Vastgoed” heeft de primeur om bij te dragen aan de circulaire duurzame bouw expo die rondom de Meermin wordt gevormd.

FOTO 2 KICKOFF THEMAKRING INNOVATIE IN VASTGOED 75

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93