• almere-skyline-1-e5b2fb78 Vereniging Bedrijfskring Almere - Eerste bijeenkomst VBA Themakring "Innovatie in Vastgoed"
  • Almere-station-477301d1 Vereniging Bedrijfskring Almere - Eerste bijeenkomst VBA Themakring "Innovatie in Vastgoed"
  • skyline-almere-night-9115d1bd Vereniging Bedrijfskring Almere - Eerste bijeenkomst VBA Themakring "Innovatie in Vastgoed"
  • vba-havenfestival-botterrace-d36c3f65 Vereniging Bedrijfskring Almere - Eerste bijeenkomst VBA Themakring "Innovatie in Vastgoed"

Eerste bijeenkomst VBA Themakring "Innovatie in Vastgoed"

Als de tijd er rijp voor is, kunnen dingen snel gaan. Op de ALV in november jl maakten we de wens kenbaar van een Themakring "Innovatie in Vastgoed" om op die manier vanuit de VBA concrete casussen en vraagstukken in de bouw en ontwikkeling aan te pakken die om innovatie vragen. Daar kwamen leuke reacties op en de eerste "leden" zijn aangesloten. Tijdens de kerstborrel van de VBA is de eerste concrete "case" ontstaan waar we mee aan de slag gaan:

Op Steiger 24 gaan we bijdragen aan een showmodel duurzaamheidswinkel (de schil van een circulair warenhuis). We gaan denken én doen. Er komt een concreet fysiek voorbeeld uit voort dat getoond wordt als voorbeeld van duurzaam & circulair bouwen en ontwikkelen. De eerste contouren moeten staan op het Steigerfestival van 8 en 9 Februari, dus er is werk aan de winkel.

We nodigen de VBA leden van harte uit om bij te dragen aan deze innovatie in vastgoed. Het gaat om meedenken én meedoen. De eerste Themabijeenkomst "Innovatie in Vastgoed" vindt plaats op donderdag 16 januari van 13.30 uur tot 15.30 uur. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere