Almere On Stage – editie 11 Beroepsbeoefenaren gezocht!

Poster_-_gezocht_beroepsbeoefenaren_klein Vereniging Bedrijfskring Almere - Almere On Stage – editie 11 Beroepsbeoefenaren gezocht!
Bent u trots op uw beroep, bedrijf of werkveld? Deel die trots dan met Almeerse scholieren!

Op dinsdag 3 maart 2020 wordt de elfde editie van Almere On Stage georganiseerd in KAF. 1000 Leerlingen uit klas 2 en 3 TL van twaalf verschillende middelbare scholen maken tijdens 'het Beroepenfeest' letterlijk kennis met honderden Almeerse beroepsbeoefenaren. Het doel is informatie inwinnen over een droomberoep én onderzoeken welke kennis, vaardigheden en studie je voor de baan nodig hebt.

Ook maken leerlingen tijdens het Beroepenfeest afspraken met beroepsbeoefenaren voor donderdag 12 maart 2020 om een dag(deel) mee te lopen en het beroep te ervaren. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen met een uitdagend of interessant beroep die hun kennis en praktijkervaring graag willen delen met Almeerse scholieren. We garanderen u twee topdagen! Bovendien helpt uw deelname onze vmbo-scholieren enorm bij het maken van een keuze voor een vak- of vervolgopleiding!

Geïnteresseerd? Meld u dan meteen aan via www.almereonstage.nl.

Almere on Stage klein

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93